Zalubila som sa.Ma 30 rokov,rozisiel sa s priatelkou.Predtym sme si v pohode pisali aj kazdy den no teraz ked mu napisem sms,odpise len sem tam.Na moju otazku ci su mu moje sms neprijemne,mi napisal,ze je to len moj pocit,ze ma len malo casu a nestiha odpisovat....Neverim tomu,pretoze to by mu muselo pisat 50ludi denne,aby nemal cas odpisat a zabudol na nejaku sms.Co si mam o tom mysliet?Mam o neho zabojovat alebo na neho kaslat,ked nie je schopny odpisat na jednu sms?
Sms a zalubenie
Nemam chut pisat mu o stretnuti,ked nevie normalne odpisat,rozumeli sme si a nic sm mu neurobila,tak preco nevie odpisat?Predtym nemal probelm pisat 5sms denne.
tak ma mozno inu...
Tak zariskuj, napis mu naposledy, ci sa nechce stretnut a uvidis na com si.
Opat mu napisat?Nebude to uz trapne?Neodpisal mi uz 4 dni.Co mu mam napisat?Na moju otazku ako sa ma mi napisal,ze sa ma velmi dobre,tak asi nie je v depresii.
tak je mozno v depresii. napis mu milu sms ci sa nechce stretnut.
Nevie,ze mam zaujem.Napisala som mu normalnu sms.Ano pozname sa osobne,nie su to len sms.Predtym boli jeho sms,velmi ti to dnes pristalo,si zlata,skoda,ze som Ta nespoznal skor atd.Zrazu nevie odpisat na jednu sms?
A poznate sa aj osobne? Ako doslo k tomu, ze si pisete sms?
keby mal zaujem tak napise. mozno nechce este novy vztah. nechaj tak, vie ze mas zaujem, ak bude chciet tak sa ozve.
Vies, ked sa teraz rozisiel s priatelkou, asi nechce hned riesit novu. Sama vidis, ze ti neodpisuje. Daj mu cas.
Pritlacit aby sme sa stretli,ked neodpise na sms?