doteraz mi nepadali a teraz ked umyjem vlasy a ucesem sa -rozcesavaju sa mi lahko-mam plny hreben vlasov, a inac ked sa cesem cez den ze su suche tak mi nepadaju len ked su mokre,ale je ich strasne vela co mam zacat pouzivat alebo aky vitamin mi chyba
Strasne mi vypadavaju vlasy
kúp si v lekárni balík koreňa lopúcha,a jednu alpu-tú menšiu.
daj do staršieho hrnca 2 litre vody a lopúch a postav ho variť pomaly ako polievku, aby skoro ani nevrela.Var, kým sa ti asi polovička vody neodparí,.daj to dole zo sporáka a nechaj stáť 24 hodín. Na druhý deň ho preceď cez sitko a vlej do nej alpu.potom to daj do flaše a každý deň si vmasíruj do pokožky hlavy.pozor lebo ak to neni v chladničke tak sa to rýchlo kazí.
ja som brala silné lieky a vypadali mi vlasy dosť vyditelne.toto mi strašne pomohlo a vrelo odporúčam aj chlapom.
(je to odkopirovane,uz neviem od kadial,len som si to ulozila a idem to vyskusat..vyzera to slubne,snad ti to pomoze..)
Mne na vypadavanie vlasov najlepsie pomohol jeden pripravok z vitalitis, je to profesionalna kozmetika pre kadernikov a tak sa neda vsade kupit, iba v kadernictvach, mne to poradila moja kadernicka ked mi po porode zacali velmi vypadavat vlasy, no viem, ze si to kupovali od nej aj mlady chalani ktorym zacinali rednut vlasy, no a teraz si tento pripravok objednavam vzdy na jar, lebo vtedy vsetkym padaju viac vlasy. Ak mate zaujem mozem sa opytat mojej kadernicky, ci by vam ho poslala, alebo ak chcete vydela som ho aj na www.babybazar.sk predava ho tam niekto pod nikom: kvakato.
Este trochu k tomu vyrobku, aby ste vedeli o co sa jedna, je to osem ampuliek s vodickov ktoru si treba vmasirovat ku korienkom vlasom vzdy raz za tyzden, mne kadernicka odporucila, ze najlepsie je stanovit si jeden den v tyzdny a vzdy v ten den si umyt hlavu a pouzit tuto kuru, po vmasirovani ma clovek taky prijemny chladivy pocit a uplne najlepsie je ked mi tuto masaz hlavy robi manzel:)....no a potom uz len cakat...mne sa to zacalo upravovat asi tak po troch tyzdnoch, kedy som na vypadanych miestach hlavy nasla nove vlasky:), je to sice dost drahe, ale stoji to za to, ved vlasky mam len jedny a nechcem o nich prist a tak si tuto radost a uzitok doprajem:)
Ahoj, tak to by som aj rada pocula nejake rady a tipy...pretoze mam ten isty problem, ked sa umyjem kvantum vlasov co mi ostane vo vani a potom este na hrebeni...ale doteraz som to tak nemala, tak myslim, ze je to aj tou jesenou a potom sa to ustali...teda dufam :) ak mate nejake dobre skusenosti s nejakymi vitaminmi, vodickami a pod. pls dajte tipy..dakujeme