Guajacuran - skusenosti

ta3

som prekvapena co tu citam, ze Guajacuran sa berie na uvolnenie svalstva, iba hmmmm sa zmienuje, ze ma aj slaby anxiolyticky ucinok-proti uzkosti, moj otec uz davno nezije, ale sa pamatam presne, ze ho uzival dlhodobo na psychicke ukludnenie, on nemal ziadne problemy so svalstvom

hmmmmmmmmmmm

guajacuran uvolnuje svalove napatie-100-200mg priecne pruhovaneho svalstva,takisto stekucuje hlieny-ma expektoracny ucinok -podporuje vykasliavanie/100 mg davka/-treba pit vela tekutin a okrem toho ma slaby anxiolyticky ucinok-proti uzkosti.v davke okolo 100mg by nemal sposobovat ospalost.nemyslsim si vsak ze je vhodny na dlhodobe uzivanie, po prve stav treba diagnostikovat a nasadit nieco ucinnejsie a kontrolovanejsie.

titi...

Ked som ja bola tehotná ja som dostala Diazepan 2x každý den v nemocnici,ešte Salbutamol,No-Spa tabletky aj magne b6 som mala brať aby som nemala sťahy maternice.Sesternica mala problémy s chrbticou jej dávali Guajacuran v nemocnici na uvoľnenie svalstva.Od toho lieku vám nebolo zle?Neboli ste unavené,netočila sa vám hlava?Ja som mala na krčnu chrbticu Mydokalm no bolo mi od toho všeliak,aj od Scutamil c tabletiek na uvoľnenie svalstva.

zuzkas

keď som mala rizikové tehotenstvo a ležala som v nemocnici,tak nám dávali 3xdenne,aby sa nám nesťahovala maternica.zabraňuje predčasnému pôrodu a uvoľňuje svalové napätie,tiež je dobré si ho dať pred skúškou,alebo pred pohovorom.pomáha aj pri stavoch úzkosti,napr.pri úmrti niekoho blízkeho.