zacala som brat hak pred 2 mesiacmi,,,no prezivala som hrozne obdobie,,stale plac precitlivenost pesimisticke nalady,,,usudila som ze to bude z hak...su aj chvile ked sa citim dobre..no ked pride smutok len placem nic ma nebavia rozplace ma kazda jedna malickost...chcela by som sa opytak po akom case po vysadeni Hak by sa tie hormony mali spamatat a vratit do normalu :/ hak nebrala som dlho len 2 mesiace
precitlivenost depresia,,,hak..co robit ?
nie, chod k lekarke nech ti predpise nieco ine. mala som presne toto iste, bezdovodny smutok, precitlivenost, depresie,naladovost.
no zamyslala som sa ale nemam problemy...mam milujucu rodinu najuzasnejsieho partnera...skola je v pohode,,,lenze ked pridu tie stavy len placem a mam pociut ze nic nemam nic sa nepodari,,,a ani beriem tiez lyndinette 20...a nwm ci risknut aj 3 balenie
ahoj co beries? ja som mala taketo stavy z lindynette. ked som si uvedomila ze to mam z nej, sla som ku doktorke a dala si predpisat inu. zmena nastala hned ako som to prestala uzivat.
zuzana1991> tiez by som este mesiac-dva pockala.. ak nie tak zmenit/skusit inu formu antikoncepcie... a este sa zamysli ci je to fakt z HAK alebo mas realne viac problemov.. ja som mala jedno obdobie ked som koli takymto stavom myslela ze vysadim.. no stacilo vysadit partnera a hned som mala lepsiu naladu :)
Mne lekár povedal, že telo si zvyká najmenej tri mesiace, čiže vybrať jedno balenie HAK a ak problém neprejde, treba ju zmeniť.