chalani ako ho nosite...?

Príspevok v téme: chalani ako ho nosite...?
tana7nast

Caute som tu na fore pre ine ale...skusim.Viem , je to blbost ale ma to zacalo zaujimat....chcela by som vediet ako chalani nosite vlastne v slipoch ci boxerkach penis. Akoze len tak volne dole alebo ho mate polozeny na bok alebo hore?Moj chalan ho maval len tak volne pusteny nadol ale v katalogoch pradla sa mi zda akby ho mali tak akoze polozeny hore na bruchu a tie slipy im ho drzia ci co...Viem je to trapne no zaujima ma to a nemam sa kde spytat...diky Tana

mzprx

No mne nevisi ale trci dopredu :-) takze nosenie dolu neprichadza do uvahy. tiez nahor, aby nahodou nezabudol ako ma stat :D

samosato

ja ho nosim normalne hore... alebo rano ked stoji tak ho mam nalavo..z mojho pohladu..v lavo hore... a zase neznasam ked mam boxerky a visi mi, tak vtedy sa mi stiahne predkozka, a zalud sa mi sucha o boxerky a potom to svrbi... drazdi to... ale v zlom zmysle slova... takze preferujem nosenie anakondy vlaVO HORE :D ;)

0vecka

to nechapem ze to moze niekto nosit len tak dole... saq to musi tlacit ... a ked sa nahodou dostane dole tak to normalne zdvihnem .. zase nie ked sa na mna pozera 200 ludi a prezentujem nieco :)

chalan22

ja nosim boxerky, a vtaka mam vytoceneho dolava, dakedy sa stane ze sa mi prehompala do pravej strany. Potom si ho nenapadne ked sa nik nepozera prehupnem znova doprava. Hlavne nech su boxerky uzke, aby nebolo vidno ked sa mi postavi. Tak je to s mojim nástrojom.Inak nechapem trenkosov ze ich s toho kyvotania nebolia vajcia, hlavne pri behu.

bobcekek

Ja ho nosim volne vysiaceho ( smer nadol .-) ale napadlo ma ked je vztoporeny, je zahnuty smerom nadol, tak ma napadlo mohol som si tento bumerang efekt privodit sam? tym ze ho nosim takto zveseneho?

dexter

zavisi od oklonosti..
ked idem na nakup ta kolmo k zemi. ked idem do prace tak, si ho dam vpravo v uhle 35° voci osi mojho tela. na koncert a na party zase vpravo len 15° od osi tela. pre istotu som si narysoval linky a lepism si ho paskou aby vyzdrzal v danom uhle.