Holenie nôh - stále zapálené

Príspevok v téme: Holenie nôh - stále zapálené
Bibiana22

Ahojte,

holila som si nohy elektrickym strojčekom.. a stále ich mám zapálené.. také škvrny drobné po nohách mám :( a neviem sa toho zbaviť.. už som skúšala aj so žiletkou sa holiť len aby mi nezarastali chĺpky) ale nepomohlo to. A keďže už je zima chcela by som s tým dačo spraviť do budúceho leta.. lebo nemôžem takéto nohy ukazovať, je to fakt zlé :(

Viete mi prosím poradiť čo by som si mala na to dávať/ robiť? Aby mi tie zapálené miesta (drobné škvrny) zmizli a už sa neobjavovali?
Ďakujem.

glam

baby skuste na to potriet po sprche kvetovu vodu oman bio-bachovky ... Mne to pomaha na zacervenanie aj podrazdenu pokozku

Daduskaaaa

ja mám červené bodky po nohách či ich mám oholené alebo nie =D niekedy som si z toho robila vrásky, ale vždy keď sa trošku opálim tak to je menej vidno, takže už kašlem na prípravky a opaľujem sa =D

ANJELIK 777

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať aký prípravok je najlepší proti začervenaniu pokožky po holení? Sú lepšie dámske alebo pánske holicace prípravky? Ďakujem.

Elena1108

Ja mávam s tým tiež problém, resp. mávala som, ale čo mi v poslednej dobe naozaj pomohlo je olejček od Saloosu. Ja používam nechtíkový, ale myslím, že pomôžu všetky, lebo každý z nich ma hojivé a regeneračné účinky.

simka111

Ja ked si vždy oholím nohy tak mam po nich červené bodky, neviem ako sa toho zbaviť... robím si aj píling.... rozmýšľala som na gelom satin care alebo nad pásikmi... ako dlho vydržia nohy hladké po depilácií pásikmi ????

Bibiana22

no ja som používala žiletku a potom som prešla na depilátor, pretože mi to viac vyhovovalo (čo sa týka dlžky medzi holeniami a vyrastajuce chlpky neboli vo forme takeho hnusneho strniska). A zniesla som aj bolesť. Lenže toto leto som už videla že nohy mam v zlom stave (aky som opisala v uvode) tak som presedlala znovu na žiletku ale neprislo ziadne zlepšenie.. stále tam mám tie škvrny a zapaluje sa mi to :( No skúsim tu alpu a znovu si holiť nohy žiletkou (aj ja používam tie jednorázovky) - i keď nie som nadsena z toho strniska.

Maser9

adro - ty nechápeš ajtak podstatu veci,a asi ani nič, 1 - ona písala že používala aj depilátor aj žiletku a ajtak mala zapalene nohy a ty že ajtak má používať žiletku zabudas na jednu podstatnu vec že každy sme iny niekomu žiletka robý vyrážky a niekomu nie, nevadí ale druhá vec že alpa : ja viem o čom hovorím som zdravotník alpa čistí pory a pokožku až k zamši (podkožiu) preto vyčisí aj zápal, bolestivo ale vyčistí, takže ty zabudni na svoje blbosti ktoré píšeš do príspevkov

fnasbvnj

...ja som mala taky isty problem ..pouzivala som najdrahsie hol.strojceky peny kremy atd..a nic nepomohlo az raz som priatelovi ukradla muzsky hol.strojcek jednorazovky za par korun a cuduj sa svete ani jedna odvtedy len lacne hol.strojceky pre muzov su super...odporucam a drzim prsty nech pomoze

adro03

Nepouzivajte depilator. Tiez som mala vyrazky. Pouzivam len ziletku a nozky mam hladucke a krasne. Zabudnite na alpu a podobne blbosti