Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel sa mi vyhraza

Príspevok v téme: Priatel sa mi vyhraza
freaky

Ahoj. Takze mam 18 rokov, a priatela starsieho o 9 rokov. Sme spolu rok a par mesiacov. No posledne mesiace su velmi cudne... Sme spolu malo, pretoze stale chodi do prace. Tieto posledne tyzdne sa velmi hadame, on mi neverí, on si myslí, ze ho podvadzam, ked niesme spolu, ze si pisem na facebooku a pokecu a taketo. Ano priznam sa ze sa mi paci jeden chlapec, no nemam s nim nic spolocne, ani ho nepoznam osobne. Ani ce net s nim nepisem, kedze ho ani nema. Ten moj nieco tusil, ze nieje v poriadku tak som mu povedala pravdu, ze sa mi paci iny, a ze nechcem byt s nim preto, lebo sme velmi malo spolu (1x do mesiaca). On sa mi zacala vyhrazat :( Hanbim sa ale napisem,,, v mobile ma moje erot.fotky, podotykam iba on ich ma, tak zacal s tym ze ich posle ocovi nech vidi aka som ja kurva :( ved tie fotky su iba jeho tak jak mozem byt kurva ale to je jedno on sa mi vyhraza ze ich posle ocovi??? potom, ze neskoncim skolu, ze ma vyhodia, lebo on ma znamosti a to zariadi lebo je pridrbany policajt... a ja neviem co robit. Stale som k nemu mila, nevyvolavam hadku lebo sa bojim ze mi urobi peklo a posle tie fotky alebo nieco so skolou :( Strasne sa bojim, ja sa s nim chcem rozist ale on to neznesie...a keby som mu dala konec, ze by som mu ani fon nedvihla on by poslal tie fotky alebo by nieco vyvjedol, preto som s nim lebo sa bojim :(

tojealešmejd

Kašli na takého chuja, nie je nič horšie ako arogantný, drzý a agresívny policajt. Veď je starší od teba o dosť rokov a ty ho máš rada, že ti takto robí zle? Máš 18 rokov tak si nájdi radšej mladšieho ako je henten pako a uvidíš, že ti bude lepšie.
Rozmýšlaj že váš vzťah nemá budúcnosť a to s tými fotkami že ich pošle je úbohé. Čo keď budete mať deti? Pokazíš si život lebo ťa opustí a ostaneš slobodná mamička. Daj si povedať a rozíď sa s ním.

Kubes

je to idiot .. nebud naivná a never mu .. to sú len trápne vyhrážky vygumovanej hlavy .. nič z toho nespraví a fotky by ublížli maximálne jemu, lebo určo tvoj tatko by to tak nenechal .. školy sa neboj je to len strašiak, byť tebou dávno ho pošlem doprdele

chalan

takyto buzerant keby mne nieco take povedal tak moze byt aj sef policajneho predzidia...paneboze nemozes byt taka naivna a uverit mu..vsak nemas kamaratov alebo ked to aj ukaze otcovi...tak podla mna by este otec isiel za nim a vy....val mu.

0vecka

na to ze posle tvoje fotky niekomu sa vykasli ... bude to trapne ale o par tyznov si na to nikto nespomenie ... s tym vyhodenim aj keby pojdes na inu skolu ale neviem si predstavit ako by to zariadil...

lololo

najprv by som to povedala rodičom. videla si v správach,čo sa stáva,ak dievča nechá chlapca ? ved mu može rupnút v hlave a može ti ublížit !!!
prví by to mali vediet rodičia...

m,mlk

Rozid sa s nim hned. To, aby Ta vyhodili zo skoly, nezariadi, len ma take reci, aby Ta zastrasil. Fotky ukazat moze, ale s tym uz si mala ratat, ked si sa takto nechala fotit. Treba mysliet dopredu.

zahorak

podaj trestne oznamenie za vydieranie a vyhražanie a maš pokoj od debila policajneho a povedz o tom rodičom a maš pokoj od debila policajneho