Prečo?

mimi1221

AdamKrt..keby si ma videl, tak by si názor zmenil, keby si videl tie naše baby v škole, ako sa mám potom ja cítiť?? pri nich mám niekedy pocit že som plnoštíhla

mimi1221

ja sa pravidelne stravujem 4-5x denne, cvičím každý deň, ked robím cez víkendy tak nie, tam mám toho dosť

moja mama vyzerala inak ako ja, mala väčšie 2 prsia a kg asi 54 mi vravela, že vraj som chudšia ako ona bola tak neviem...

moje obvody: 83-63-87,5

Angiee

no naozaj strašná nespravodlivoť ...Mimi prepáč,ale už len to,že sa týmto zaoberáš je trochu pritiahnuté za vlasy...na každom vyzerajú kilá inak...a záleži celkovo od stavby tela...ak máš širšie boky a stehná geneticky ,tak môžeš chudnúť koľko chceš jednoducho budeš stále rovnaká....tak sa prestaň nad takými vecami trápiť,porovnávať sa s kamoškami,lebo vždy sa nájde chudšia ako si ty a ak máš toto riešiť si na super ceste k PPP.

janab

Genetika nepustí..pozri sa na svoju mamu, svoju starú mamu..nemali takú postavu za mlada akú máš ty?..netreba sa trápiť, ak je hmotnosť v limite, tak treba vedieť ako sa obliekať..vyzdvihnúť prednosti a zakryť mierne nedostatky..a niektorým mužom sa páčia ženy so širšími stehnami a bokmi..sú sexi..takže dôležitý je typ riflí, či nohavíc, sukní..

ivanka_oui

mimi, kazde telo ma svoj ideal, pokial sa zdravo stravujes, nehladujes a nedavas mu menej, ako potrebuje, tak si udrzi vahu a tvar, ktory mu vyhovuje najviac na to, aby mohlo zdravo fungovat. a ty uz mas hlavne podvahu dievenka moja a tiez nabeh na poruchu prijmu potravy s takymto pristupom sama k sebe.

mimi1221

no ale keby som prestala cvičiť, tak by som asi pribrala, mám dobrý metabolizmus ale som spokojná teraz, aj sa cítim lepšie ked cvičím

len toto ma zaujímalo prečo to tak je
dakujem