Zaujima ma Vas nazor na toto : Ked chceme ist na dovolenku s priatelkov je podla vas normalne ak tu dovolenku budeme platit napoli,alebo ju musim zaplatit celu ja? Sme spolu treti rok. Uz nemam 18,ja mam 29 a 33,ale pocul som,ked telefonovala s kamaratkov,ze dufa,ze tu dovoleku zaplati ja,tak som s toho trochu zaskoceny. Ona jej hovorila,ze jej zname isli na dovolenku aj po mesiaci chodenia s niekym a on zaplatil celu dovolenku. Je to podla Vas normalne?
Dovolenka
Za dobrotu na zebrotu ako sa hovori. Alebo za dobro nikdy necakaj dobro. Len ma mrzi,ze som to zistil az teraz. Vies jajka,ked clovek lubi,tak prehliada urcite veci. Ale verim zase v to,ze kazdemu sa vsetko v zivote vrati.
ale aj keby nahodou zabudla - to je skor domena muzov - tak neskor kupi a dodatocne to oslavit lebo mi je to za prve luto a za druhe treba to oslavit nie? to su take vyhovorky...ty musis byt hrozny dobrak.
ako? tak,ze mi stale tvrdi dookola,ze uz sa nebudeme hadat,ze si da pozor co mi povie a tie vsetky reci do vzduchu.
a tri roky hm...ako ta dokazala tak oblbnut?
nie,yiadne narodeniny,meniny,vianoce.... lebo bud sa pohadame pred vianocami,alebo jednoducho zabudne na moje narodeniny,vraj sa jej to pletie aj po troch rokoch. Vazne,nic,ani len drobnost. Nechcem sa tu lutovat,to vobec nie,len zacinam vidiet urcite veci,doteraz mi to ani neprislo.
no tak to je trochu blbe, ved nejaku drobnost sem tam a urcite nieco k sviatku, a to mas narodeniny, meniny, vianoce minimalne, mozno nejake to vyrocie...
jajka a ako by si sa pozerala na to,keby Ti priatel nic nekupil za ten cas co ste spolu,len jednu vonavku? Za tri roky. Trochu sa nad sebou zamyslam a vidim to co som do teraz nevidel,alebo nechcel vidiet. Dakujem Ti.
jajka,teraz mi to dochadza,dakujem. To sa ani trochu neciti blbo? Uz sa na to pozeram inac.
peknu priatelku si si nasiel.
jajka,to iste si myslim aj ja,ze preco by som to mal ele fnancovat len ja? Mne sa to zda s jej strany vypocitave. Ved ona tiez zaraba a nie najhorsie,tak neviem preco ju mam zaplatit ja. Kamos mi povedal,ze by sa vobec nedivil,keby si vypitala este aj vreckove. A mimochodom ona je ta co chce ist na dovolenku.