Zufala zo psika

Príspevok v téme: Zufala zo psika
NikaS

Ahojte som uplne zufala z mojej malej jorkshiracky:(((
ma 1,5 roka.
Je snou dobre az na jednu vec : ona ma nema rada :-( !
Citim to vidim to a kazdy krat preto placem ˇam pocit ze uz ju aj ja prestavam
lubit ale ja to nechvem !!! Milujem ju len neviem ci naozaj -
ked ju chcem pohladkat uplne sa krci a boji a trase a pritom som jej nikdy nic neurobila ! Nikdy ju nikto nebuchol nic ! Je uplne nepritulna ked ju chcem zobrat k sebe zacne utekat krcit sa a ked sa mi podari chytit ju trha sa a vzdy odomna odide... Stale preto placem neviem co snou led pridem neprivita ma ako ostatnych a to ja som jej panicka :( prosim pomozte ! :(

BJ

Mozno ze mu je dotyk neprijemny, to sa stava. Clovek sa z toho moze dostat, ked chce, ale u zvierata je to asi tazsie, kedze mu nejde nic vysvetlit.

soffa

no....co sa tyka toho ze sa boji.,skus si klaknut na styri...a uvidiet pohlad z jej strany.sme ako obri,tak sa necuduj ze sa boji.,pes by sa mal zo zaciatku hladkat po hrudi,lebo ak ju chces pohladkat po hlave,tak sa boji,ze ju ides buchnut...a este k tomu....ze ak places pes to vyciti,mas negativne myslenie...psi su velmi vnimavi...takze ju skus zaujat hrou,sem tam jej dat maskrtu atd...

xyzz

lills zaujímavé, tak ako mi potom vysvetlíš, že poznám viacerých yorkov, viacerých pánov a ANI JEDEN, áno, ANI JEDEN neposlúcha svojho pána na slovo, poslúchne len keď začnú po ňom húkať, aj to po piatich minútach, keď sa pán zdvihne a ide si pre psa, prípadne mu dať po riti že neposlúcha, hm? =) S yorkom po dobrom nepohneš =)))

janab

Zbytočne si robíš starosti. Môj yorki mal včera 2 roky a robil mi to isté a naviac stále má radšej mužov ako mna..a robí mi to doteraz ..nepočúva na slovo, nič..nie je cvičený, slabo žerie, takže žiaden výcvik nepomôže, lebo nie je zvedavý na žiadne pamlsky..neber si to osobne a citovo, proste je to len zvieratko a ono nerozmýšla tak ako ty..nič len trpezlivosť a držať občas v náručí a hladkať a ískať za ušami, alebo na slabinkách..oni sa radi maznajú. Treba na to trošku času...nie je to o láske.