Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reakcia lekára, ktorá ma šokovala.

Príspevok v téme: Reakcia lekára, ktorá ma šokovala.
blond86

Musím sa podeliť...dnes som bola na kožnom...na objednanie čakáte 2,5 mesiaca... Prišla som tam o 6:30, na rad som prišla o 12:00, budiš. Prišla som s vyrážkami, o ktorých mi rozprávala 15 minút, potom som sa jej spýtala na biele škvrny na hrudi, niečo mi na to dala. Ako som čakala v čakárni, všimla som si plagát so znamienkami, ktoré by mohli byť zhubné a ja mám jedno presne podobné, nesúmerne, nerovnako farebné a väčšie, tak som sa vyplašila. To bola posledná vec, čo som sa jej teda chcela spýtať a ona na mňa úplne vyskočila a vynadala mi, že ako si to predstavujem pýtať sa jej na tri veci. Že iný lekár by ma už vyhodil, že tu nie som jediná. Potom na mňa , že jej mám rýchlo ukázať to znamienko, ukázala som a ona, že no to bude musieť ísť von, nabudúce sa na to pozrieme, ale nebojte sa neumriete. ďalší termín mám 30.11. Ako mala som dosť. Mala mi právo za to vynadať?

lost

blond86
"keď niečo z toho budem mať, ju zažalujem."

to je sice fajn, ale tym si nepomozes (pomsta jo, ale nie navrat zdravia)... myslim to jednat az "po" niecom..

skus sa nejak objednat za tyzden, alebo par dni,ci jej ta zla nalada nepresla..

ak neobjedna, skus sa napriklad objednat len na prehiadku u inej koznej, co na to povie, ak to bude vazne, potom mozno mozes zalovat ze sa o teba nestarala dostatocne dobre? :)

PS: To ze ma vela pacientov nie je moja vec, moja vec je aby som dostat perfektnu starostlivost. To je skor extremne hruba nezodpovednost, mat 10000 pacientov a nevediet sa o nich postarat..

Na Slovensku je to tak, ze tu radsej mat tisic zakaznikov (pacientov) ktorim neviem dat to co chcu (platia si za) aj napriek tomu ze budu nespokojny - nadavat - stazovat si, ako mat 50, ale vernych zakaznikov (tu uz slovo pacient velmi nehra do kariet - "verny pacient" ) a poskytnut im sluzby najvyssej urovni. Asi niekto spal na hodine manazmentu, alebo cokolvek na ten sposob..

Ako telekomunikacie na Slovensku. Je fuk ze je tam 10tisc nespokojnych zakanikov, hlavne ze platia... :)

Tento problem je extremne komplexny a ktovie ci sa vobec da vyriesit (sposob ako sa ludia chovaju k ludom).. cize to je nadlho :D

Ana Rybarova

podla teba toto je nadavka ??? potom by som ta vyhodila aj ja !!! lebo takych to primitivmych pacientov nemam rada ani ja a to hovorim este pekne milo ak sa ti nepaci zmen lekara je to sukromny lekar plateny poistovnou !!! a nie je povinny sa zaoberat s jednou kravou hodinu a kazdy pupacik jej vysvetlovat

blond86

Ja som s ňou mala dobré skúsenosti, teda pomohla mi z ťažkého akné pred pár rokmi..Ale toto ma dostalo a to znamienko fakt vyzerá ako na fotografii a stále vyzerá divne, to že mi naň pozrela z diaľky, nič nemení...toto je prístup, keď niečo z toho budem mať, ju zažalujem.

janab

Niektorí doktori sú už tu medzi nami ako pán Boh a aj to zneužívajú. Ak sa k tebe doktor zle správa, alebo nevenuje tvojím problémom pozornosť, tak treba si nájsť iného odborníka a najlepšie sa je popýtať známych. Stále platilo nie je doktor ako doktor . Tak ako aj medzi inými zamestnaniami, aj tu platí, dobrý a zlý doktor. A prečo máme chodiť k tým zlým a ešte za nás dostávajú kapitačné (dosť vysoké príplatky za pacientov), máme možnosť výberu. Takže pozhánať info na dobrých a dať sa objednať. Arogantných a hlúpych doktorov je na Slovensku veľmi veľa. Kombinácia je veľavravná.

AdamKrt

Teda k na tej pani doktorke koznej by som si zgustol.

Prisiel by som k nej a povedal, ze podozrive znamienka treba hlasit. Vsade sa hovori, ze ich maju evidovat, fotit, maju na to pristroje a ma sa to sledovat.

Tak pani doktorka, mam vyse 120 znamienok, ideme na to.... :-D
----------
Jedno take vystetrenie som podstupil a natahuje sa mi to uz par rokov. Vzdy mi odstrania naraz tak 2 znamienka, potom pol roka pauza a objednanie na dalsiu operaciu...

Tie hlasenia, ze clovek sa ma sledovat a ist to hlasit je blud. Keby to bolo vazne a ma sa dostat na radu, tak aj zomrie kym sa na neho dostane...

Niekedy rozmyslam, ze mat tak skalpel, prislusnie sitie a videl by som raz ako to robi, kupil by som si lokalnu anesteziu a vyrazal a zasil to sam. Neni to predsa nic tazke. Kusok odrezat, zasit. Raz mi chirurg povedal, ze mal pacienta, jedneho horara, ktory to riesil tak, ze si zobral kombinacky a jednoducho si tie znamienka odcvakol. Vraj sa mu to zahojilo, mal sice jazvy, ale inak to bolo v pohode :-DDD Myslel som, ze sranduje. Nesrandoval :)

Dnes sa vraj nemusia niektore rany ani sit, predavaju sa take ako sekundove lepidla, ktore spoja ranu. V nudzovych situaciach si to ludia dokonca vypalili nejakym zeravym uhlikom atd. Neviem ci pri urovni nasho zdravotnictva sa k tomu nakoniec nebudeme vracat spat... :)

natalija

tak presne takato naladova je mudr. malacka, to je endokrinologicka v blave, by si sa pozrela, ako ta zvykne ludom vynadat. strasne, aki su ti niektori lekari stale este drzi, pritom maju rabat z liekov, ktore predpisuju. zarabaju na tebe, a este ta aj poslu do prdele. spravaju sa ako za socializmu, ked boli krali, lenze dnes sa uz na nich moze pacient vyprdnut a najst si ineho, slusneho. aj tebe to radim. nema co na teba naziapat. ak ju nebavi jej profesia, cize sluzba ludom, tak nemala ist studovat medinu. keby si poznala hippokratovu prisahu, ktoru vsetci lekari skladaju, tak by si sa este len cudovala, aka je ich praca od toho vzdialena!

lost

A za toto si platime? :D

No skusil by som inu koznu, predsa len kozu mam len jednu a nemienil by som cakat viac ako par dni na zakrok, ak je to nebezpecne.

blond86

To je tak, že ona začne ordinovať od 10tej, lebo má vizitu, lenže to tam je už 15 ľudí a na rad som sa raz dostala už aj o 17-tej. Tak som si dnes prišla o 6:30, aby som bola prvá, lebo som mala pohovor...aj tak som prišla na rad až o 12tej a to ma ešte vytočila.