Opuchnutý Penis

Príspevok v téme: Opuchnutý Penis
Jarinko

Ahojte, mám jeden veľký ko*ot :DDD Ja som inak slušný ale narovinu, mám strašne opuchnutý penis a neviem z čoho, svrbí ma, páli ma, ešte sú na ňom aj nejaké "žmolky" alebo ako by som to nazval.. niečo biele... rady? (Lekárovi sa mi moc nechce.... Mám 16r. a je to ..viete, nepríjemné..)

Jarinko

"penišťok" :DDD a nie, chválabohu ešte ho nepoužívam pohlavne, ono, mám času na také veci a ja sa v tomto vážne moc neponáhlam... ruka zatiaľ stačí úplne :D a ..ja vydržím len mám boha či sa mi ten opuch nezväčší alebo čo... bol som sa aj umyť, však na hygienu treba dbať no a dúfam že sa skľudný... :)

ivanecenka

nie je na predpis, kupuje sa, okolo 5 evri stojí, už ani neviem, ale pomôže Ti, ak vydržíš do zajtra, tak to stačí:) a pohlavnú chorobu by si mal iba vtedy, ak by si penišťok používal pohlavne, čo ešte nepredpokladám:) zrejme som naivná:))

Jarinko

áno bral som Unasin (mal som zapálené hrdlo a nemohol som sa toho zbaviť tak ma doktorka chcela preliečiť) a tú mastičku canesten nemám doma, v podstate nemám žiadnu mastičku, takže budem musieť skočiť do lekárne, myslíš že to počká do zajtra? :DD a tá mastička nieje na predpis? ...asi nie ale aj tak sa radšej spýtam... a ďakujem, lebo už som mal aj isté obavy či nejde o nejakú emh.... pohlavnú chorobu.. vieš, to dokáže človeka vyplašiť... :DDD

ivanecenka

pravdepodobne je to pleseň, ak si bral antibiotiká, tak viac ako pravdepodobne. Skús mastišku Canesten, ten Ti neuškodí, ak je to pleseň, pomôže