Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čajovníkový olej z DMka?

Príspevok v téme: Čajovníkový olej z DMka?
natalienkaaa

ahojte, chcem sa opytat, ci pouzivate cajovnikovy olej (tea tree oil) a akej značky. Kupila som si 30 ml olej z DMka znacky Das Gesunde Plus len za 2,45 Eur ... inak v lekarni su ovela drahsie 30 ml za cca 10 Eur. Neviete preco je ten z DM taky lacny?? inak je velmi dobry co ho pouzivam, ma prenikavu vonu takze si nemyslim ze nie je kvalitny.

Vdaka pekne. A este mozete napisat na co vsetko ho puzivate. Pekny dnik :)

bogar

čajovníkový olej z DM - ten ktorý spomínaš nie je 100% čistý olej, ale je miešaný s inými - pozri si zloženie. Tam je tá rozdielna cena. Tiež som sa najprv potešila, ked som videla za koľko ho majú, kým som ho podrobne nepreštudovala.

Slobodna

Čajovníkový olej pod 100Sk bývalých moc kvalitný nie je. Lepšie je kupovať z lekárne. Prenikavú vôňu má každý čajovníkový olej :-) rozdiel je v riedení.
Používam ho najmä na rezné rany ako u ľudí tak aj u psov. Zároveň vydenzifikuje aj lieči. Ale dá sa použiť na všeličo- výborný je na uštipnutie- komár, osa, včela, takisto ako repelent, na kloktanie ústnej dutiny, dá sa užívať aj vnútorne- 1 kvapka na 2dcl teplej vody, na akné, ekzémy atď.