Muži, pýtam sa vás

Príspevok v téme: Muži, pýtam sa vás
wannda

...úplne seriózne.

Ako je to s mužským vzrušením?
Dokáže sa muž vzrušiť pri každej, hocijakej žene, ak ho ona provokuje a dráždi?
Alebo len pri žene, ktorá sa mu páči a priťahuje ho?

A možno váša domnienka ( lebo asi tu nie je veľa homosexuálov)...ako by to bolo u gayov? Dokázali by sa vzrušiť, keby ich žena dráždila?

Ďakujem za odpovede.

Nič konkrétne nerieším, žiadny problém s partnerom, len ma to tak zaujíma :-).

lost

Jo krasa je brutalne relativna...

Je to tym, ze ak sa menej pekna zena zmeni na velmi peknu zenu, ze jej stupne slava do hlavy a zacne robit blblsoti? :)

[poklona] Vsetka cest vynimkam [/poklona]

AdamKrt

wannda:

u muzov sa tvori ejakulat a uklada sa v nadsemennikoch. Vznika prosto fyzicka potreba. Tak ako to popisujes, ano je to mozne, ze sa vzrusi i na dotyk cudzej zeny i keby sa mu nemusela pacit.
---------------
bibba:

hmm, je zaujimave skor, kolko zien povie, ze na zaciatku sa im ich partner nepacil. Ked to povie muz, je lacny ? To si myslite, ze chlap sa len diva na to, ze zenuska ma pekny make-up a bude z toho hotovy ? Krasa pominie, ale povaha ostava. Mozno bude i viac stastny s menej peknou zenou ako s peknou s ktorou nebude vediet vychadzat. Krasa je velmi relativna.

bibba

ano. podla mna je to tak. chalani sa uz tooolko krat vyspali s nejakou babou, ktora sa im ani nepaci, len aby si nahodou nemuseli potom buchat halvu o stenu, ze aki boli sprosti, ze nevyuzili moznost. netyka sa to samozrejme vsetkych, ale aspon podla mna chalani ani nemaju vlastny vkus ani styl, a ked povedia na zeny, ze zeny su lacne, mali by sa radsej zamysliet. lebo MUZI SU LAHKI. nikdy ti ziaden z nich nepovie nie. a otom to je. cest vynimkam

wannda

Adam Krt...
...nemám problém niekoho vzrušiť ( zatiaľ som nemala :-))....zaujíma ma to preto, že jeden kamarát mi hovoril, že keď dlhšie nemá ženu, tak sa vzruší, keď sa ho nejaká len dotkne trebárs náhodne rukou....a iný známy mi zas povedal ( keď som raz spomenula, že ja, aby som mala s niekym sex, musím k nemu niečo cíti), že u mužov je to iné, že ten pud u nich je proste silnejší a potrebujú to...
...tak ma to zaujíma, že keby fakt dlho nič a potom príde hocijaká a začne ťa "omacávať" tak, či sa vzrušíš, aj pri takej, ktorá sa ti nepáči...

niekto

ja som to myslel skor tak ze keby sa mi znej dvihal zaludok ja neviem nejaka hrozne spinava bezdomovkina ktorej by som sa bal dotknut

mozes to chapat tak ze ked to bude normalna zena (aj ked skareda ale este stale zena :P )
tak cisto po sex stranke nie je umna problem

AdamKrt

wannda:

nie. Zle si to pochopila. Je to zalezitost vnemov. Vplyva na to teda - cuch, zrak, hmat, chut, sluch, ale aj citlivost nervovych zakonceni, vlastne predstavy, autosugescia atd.

To znamena, ze moze byt zena X a snazit sa ako blazno pri muzovi A a nic ho nebude vzrusovat, ani sa nepostavi. Ta ista zena nebude mat s muzom B probem, tomu postaci napr. jej slovo, ci myslienka na nu a kludne sa moze urobit.

Napr. NIEKTO hovoril, ze smradlava zena ho nevzrusuje. Ale keby bol opity, alebo mal zapchaty nos, ci by ta zena urobila nieco, cim by prehlusila to, co mu je neprijemne, alebo ovladala nejake triky, ako to dobre robit a stimulovala by ho, urobil by sa...

Existuju pomocky aj pre inseminaciu dobytka a tak isto sa to pouziva i na odber spermii pre umele oplodnenie. Taky postroj, ktory sa nasadi dole a stimuluje elektrickym prudom urcite svaly, ktore sa stiahnu a chlap strieka.

Tak isto by sa dalo urobit, ak zena by strcila muzovi prst do analu a najde mu jeho prostatu a zacne mu ju masirovat a bude vediet presne co robi, tak ak zatlaci dobre na naplnene semenne vacky, ktore su blizko, viacero muzov to popisuje ako odber semena. Take je to silne.

Takze je to mozes robit minimum a mat maximalne vzrusenie alebo naopak maximum a neni nic... Tak isto este k tomu sa prida to, ze mozes robit presne to iste, ale bude iny cas, inak clovek unaveny, inac to bude precitovat.

Je tam mnozstvo premennych. U chlapa i zeny plati, ze ak sa rozptyluje, orgazmus dosiahne tazko. Ak sa na to sustredi, naopak lahko.

Ak mas problem niekoho vzrusit, nie vydy je to Tvoja, ci jeho chyba.

wannda

Takže to môžem chápať tak, že keby sa žena hocijako snažila ( ďotykmi, pohybmi a neviem ako ešte :-D ), tak ak sa vám nepáči, alebo vás niečím odpudzuje, tak sa nevzrušíte??? ....:-)

niekto

adam to povedal dobre ...
u mna konkretne by to neslo keby ze mi je ta zena nechutna (smerujem teraz skor smerom hygiene)

nemyslim si ze sa v tomto muzi velmi lisia od zien

AdamKrt

To je silne individualne, koho co, ci kto vzrusuje. Niekoho nevzrusi ani milovana zena, niekoho ani harem zien, iny sa vzrusi pri kazdom dotyku....

Ale suma sumarum - vzrusenie je dane prenosom nervovej sustavy a ako na to reaguje mozog.

V zasade je mozne vzrusit cloveka, ci muza, ci zenu aj bez druheho cloveka. Cisto mechanicky.

Ved ako inak nazvat, ze u velkeho poctu muzov, i zien funguje sebaukajanie ?
Pouzivaju sa ako vibratory, tak i tzv "sex machines" a ak si pozriete videa, tak zistite, ze tie zeny pri tych sexualnych masinach sa az trasu od vlny orgazmov... Rovnako to plati, keby nieco podobne podstupil muz.

Ano, myslim si, ze i homosexuala by dokazala uspokojit zena, keby vedela, ako na neho. Pri dostatocne kvalitnej stimulacii sa urobi skoro kazdy, ak nema nejaky zdravotny problem.