Caute volam sa Karol pracujem v jednom hoteli kde sa mi pacia dievcata ktore sem chodia obedovat vecerat som kuchar , nemam dievca lebo som velmi hanblivy len stale onanujem aj v praci moje semeno dam do kremu do segedinu napriklad.... a potom naberem jedlo a sledujem ako kolega casnik to da dievcati zjest a ona to zje..... velmi ma to vzrusuje
hrozne ma to vzrusuje
a kto mnoho vybera, pribera
pocul som uz ze do salatov,ked ziaci robia tak napluju akoze nic,ale ze semeno vytrasies ako kuchar..ked ta uvidi dakto co povies?ze to je bielko z vajca ? :D
jasneee,isto je v tej kuchyni sam a veselo si tam moze nad panvicou honit..a keby ho aj ktosi capne ,nic to..sak s chutou ochutna...riaden magor..dobru chut k obedu ble:/
no fakt nechutné ale je to aj tak podľa mňa vymyslené a ak to pravda je tak ten dotyčný by sa mal ísť liečiť a ktožvie čo by mu tam dávali do jedla možno by sa mu tam aj vycikali aj vykadili a s chuťou by sa pozerali na to ako to žere....... ja osobne by som mu napľula do tváre a do toho segedínu by som mu namočila papulu fas jeden
Ano? A vieš čo mňa vzrušuje? Keď nejaký trtko ako ty si otvorí hubu na luft a píše do placu takéto chujoviny. Vzrušuje ma to do nepríčetnosti, si predstav.......
riadna haluz :DDD
tak toto je riadna blbos...ale keby to nahodou bola pravda..zasluzil by si ich urezat
Podľa mňa je to vymyslené a k tomu to napísal aj nejaký kkt..
bud je to vymyslena kktina alebo uchil ktory by sa mal liecit