Užíva niekto tieto tabletky na zlepšenie kvality vlasov? Pomáhajú?
Panthenolové tabletky
Ale ako tu tak čítam..každému najprv zaberali,potom ste ich chvíľku nebrali a zrazu nič? Padali vlásky znova? To je ako možné?
Panthenol: mne lekárnik v lekárni povedal, že to je jedno aký panthenol beriem, na vlasy funguje každý, teda aj tie tabletky pri škriabaní v hrdle
tatiana28: je balenie po 30 a po 60 kapsúl, 30 kap. stojí okolo 3eur a 60 okolo 5eur, presne si nepamätám, kupovala som ich v lekárni, v eshope sú možno o niečo lacnejšie, ja som ich brala prvýkrát dva mesiace a zabrali už po dvoch týždnoch, potom som asi na tri mesiace prestala, a ked mi vlasy začali padať opäť som brala dva mesiace a nič, nefungovalo a neviem prečo,
A aký je rozdiel medzi tými kde je napísané,že sú dobré na vlasy a pri druhých,že sú dobré pri chrípke a zápale dýchacích ciest? Je v toom rozdiel?
Vitamíny skupiny B pomáhajú udržiavať zdravé a pevné vlasy a nechty. Vitamín B5, vitamín B7, kremík a inozitol podporujú rast vlasov a ich nedostatok môže spôsobiť vypadávanie vlasov. Vitamíny B5 a B10 (PABA, kyselina par-aminobenzoová) chránia vlasy pred šedivením a podporujú návrat šedivých vlasov k ich pôvodnej farbe. Kremík zohráva úlohu pri tvorbe kolagénu pokožky, a tým nepriamo zabezpečuje pružnosť a vláčnosť pokožky. Vitamín B5 tiež redukuje tvorbu hormónov nadobličky androgénov, ktoré hrajú dôležitú úlohu pri vzniku akné - ich zvýšená tvorba zodpovedá za nadmernú tvorbu mazu.
laskonka 111: a ty si ich ako dlho brala a zabrali? bola si s nimi spokojna ? a este ak mozem kolko je v baleni ? myslim na mesiac alebo viac ? a cena ? prepac ze tolko otazok ale neviem co si mam kupit aby mi prestali padat aspon o trochu menej a koho sa pytam tak nikto mi nic normalne neporadil . dakujeeem
podľa priloženého letáčika má tieto účinky:
-pbmedzuje vypadávanie a štiepenie vlasov
-priaznivo pôsobí pri poruchách rastu vlasov
-znižuje nadmerné mastenie vlasov
-ovplyvnuje lámanie vlasov a nechtov
-podporuje prirodzenú výživu kože
-priaznivo pôsobí pri kožných problémoch
ja som mala od Dr. Muller
Značku akú odporúčate? Či je to jedno?