kvoli chlastu prichadzam o "kamosov"

Príspevok v téme: kvoli chlastu prichadzam o "kamosov"
wedddnesday

ahoj, na strednej bolo super: kamosky, zabava, frajer a tak, nikdy som az tak neholdovala chlastu a ani kamosky, tie vobec... prisla som na vysku, zacala byvat s novymi deckami a ti o nicom inom len o chlaste, ked som sa ich spytala co robili cez vikend, ich odpoved bola ze pili, prisli z prednasky, rovno do krcmy.. sem- tam som si nimi dala, ale nebavilo ma to ... chcela som sa vecer ucit a na byte zase pili ... tento rok ma to caka znovu, myslela som si, ze mam priatelov ale zalezi im tusim len na zurkach a chlaste a mam taky pocit, ze som tak prisla o akych takych kamosov mimo mojho domova a budem tam sama, najradsej by som sa odstahovala od nich ale nikoho tam nepoznam len tieto zurkove typy a je mi z nich uz zle.. neviem co mam robit, ja nenavidim alkohol a drogy a podobne a musim medzi nimi zit .... to asi ani nechcem radu, len som sa potrebovala konecne vykecnut

jeanny

asi ti neporadim ale aspon sa postazujem...ja som mala na vs presne opacny problem. na strednej som si zabavy nejak extra neuzila a tak som sa celu dobu tesila na VS a povestny "studenstky zivot" - sama zurka, party atd. novy spoluziaci mali ale iny nazor, vseci len nad knihami, hoci skola to bola lahka...alkohol sa vobec nepil, na kruzkovici bola nuda nazblaznenie, racej som druhykrat ani nesla..takze cele dni som len sedela doma a cakal kedy otial vypadnem

wedddnesday

kristinnka mne sa zozaciatku lubili tie zurky ale hned ma to preslo a dokonca zhnusilo, tak dufam ze sa ti tam bude pacit ;)

wedddnesday

ja chodim behat ale sama, aj som volala nejaku znamu ci pojde, ale asi samej sa lepsie beha no a zumbu, to by mozno dakto isiel.. len mi vadi ze pridem vecer z prednasky a v celom byte smrdi palene a vsade dym z vodnej dymky.. no dufam ze najdem dakoho

Slobodna

No musíš začať navštevovať miesta, kde podobne zmýšľajúcich ľudí aj stretneš. V krčme stretneš zrejme iba takých, ktorí chlastajú :-) Miluješ šport aj sa nejakému aktívne venuješ? Chodíš si niekde zašportovať?

wedddnesday

no ved prave... ze ja takych ako ja nepoznam, milujem sport a uz som sa kolkych ludi pytala a ich to nebavi, tak snad sa tam nahodou dakto vyskytne... a diky :)

Slobodna

správne tušíš, že to nie sú priatelia, považuj ich iba za spolužiakov a neprežívaj to tak. Človek je individualita, choď si svojou cestou, si na škole aby si sa učila a niečo dosiahla a oni nech si chlastajú. Každý nech si robí čo chce. Neboj sa, začneš k sebe priťahovať podobne zmýšľajúcich ľudí a nájdeš si takých priateľov ako si ty, so spoločnými koníčkami a prioritami. A možno sa ti časom podarí nájsť si aj lepšie ubytko. Jednoducho sa prestaň týmto trápiť, nemysli na to čo nechceš ale na to čo chceš. Priťahuješ k sebe to, na čo myslíš.