zdravim. mam dost specificky problem - po uzivani vyzivovych doplnkov alebo vitaminov ZAKAZDYM ochoriem. v priebehu poslednych dvoch rokov sa mi to stalo uz viac ako 5-krat, co sa mi uz zda byt viac ako zhoda nahod... ci uz to boli rozne formy vitaminu C, bion3, preventan... vzdy to malo rovnaky priebeh: par dni uzivam nejaky z tychto pripravkov a rano sa uz zobudim s chorobou. teraz som sa po dlhej dobe odhodlala dat si vitamin C, kedze sme ho mali na stole v kuchyni a vysledok.. zase to iste. predtym som nebyvala casto chora. ma niekto podobnu skusenost? alebo su to naozaj len nahody a vsetko si to domyslam?
skoncit s vitaminmi?
to je blbost,nevies zrejme co kedy a ako brat.ja coberem doplnky som nebo ldlhsie ako 2-3dni chory
mozno ti nesedi nieco v zlozeni tych doplnkov, uzivas cisto prirodne alebo je v tom aj nejaka chemia, farbiva, konzervanty atd? Mne sa to stalo napr. po Bion3 ze som dostala teplotu a bolo mi dost nanic, potom mi povedala doktorka, ze mi zrejme nesadla ta kombinacia zlozenia v Bion3. Teraz uzivam cisto prirodne doplnky, sice su drahsie, ale nevyvolavaju neziaduce ucinky. Ja mam napr. velmi citlive tavenie a po hociakej tabletke, aj vitaminovej ma boli brucho, ale pri tych doplnkoch co teraz beriem nemam problem.
s akou chorobou sa zobudis ?