Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto neznasa cibulu, SEM!

milli11

Ani ja nemam rada cubulu, hlavne ked je nakrajana na male kusky, akoby som k tomu mala odpor, ale neviem preco? Ale napriklad tie zelene listy, co rastu z cibule, tie zboznujem.

ewelin28

no jedina forma v akej tu cibulu zjem je "nakladacka"...napr nakaladane uhorky..a tam sa dava cibula..to mi problem nerobi...lebo tam clovek citi len tu kyslost..ziadne stopy po cibuli..ale ani varena, ani cerstva a ani pecena mi nechuti jednoducho ...

enjoy

Cibuľa

Účinky : allicín zmenšuje riziko artériosklerózy a trombózy a posilňuje imunytný systém. Étericke oleje brzdia zápalové procesy a uvoľňujú hlien. Iba červené a žlté odrody obsahuju zlúčeniny, ktoré zmenšujú riziko vzniku nádorových ochorení a majú protizápalové účinky. Švajčiarski výskumníci zistili, že je výbornou prevenciou proti osteoporóze. Obsahuje veľa zinku potrebného na stavbu kodstí, vitamíny B,C, A i E.

AdamKrt

ewelin28:

z coho Ta napina ? Iba z cerstvej ? Ona sa da upravit, staci aj v mikrovlnke a hned ma uplne inu chut. Alebo trosku poprazit, ci trochu povarit. Marinovat v roznych sladkokyslych nalevoch, do calamady atd. Ci samotna nalozena v oleji a octe.

To Ti nechuti ziadna z variant ?

AdamKrt

Co mate proti cibuli ? Ved je skvela. Da sa pripravovat na viacero sposobov.

Napr. nakrajat na kocky, alebo na tenke rezanceke, tenucke ako nitka. Uprazit sa da do zlatava, do chrumkava. Alebo obalit kolieska v muke, poprazit. Urobit v mikrovlnke poprasena vegetou. Varena v polievke, alebo cerstva do polievky, kde je pekne chrumkava. Podobne vnat cibulkova.

Kto nema rad cibulu, moze skusit por.

ewelin28

ja sa ju asi tazko naucim jest..lebo ja ked ju citim ma z nej vazne napina..a uz viac krat som z nej "tyku" hodila....mama mi vzdy vravela, ze si mam najst chlapa, ktory cibulu tiez nebude mat rad, lebo inak ma zabije...a prestavte si, moj milovany ma k nej rovnaky odpor ako ja :D...a som si myslela, ze viac ludi cibulu neznasa...ale taki ludia asi nechodia na net :)

bibba

ale inac je cibula fajn, len to je neprijemne ze tak zapacha... ale aj tak jej nemozem vela zjest, ani cesnaku lebo ma z toho boli pankreas...

majecek

Ani ja nemam rada cibulu ani za svet by som ju neziedla cerstvu .Ale ked varim tak ju do jedal pridavam tam mi to az tak nevadi ale aj tam ju krajam na uplne male kusky aby som ju necitila.Je to tazke ,lebo mam doma troch chlapov a oni cibulu zboznuju.