Zaujimalo by ma u zien, kolko znesu alkoholu - hlavne vinka, pripadne aj tvrdeho, lebo od podielu alkoholu sa da vypocitat aj vinko.
Aby som vysvetlil moj umysel - troska alkoholu vraj uvolnuje napatie. Viac vsak uz posobi utisujuco. Bud sa chce cloveku spat, alebo nedostane ziadnu chut na milovanie, ci nebodaj sa opije...
Nemam rad alkohol, ale chcem si dat s priatelkou vinko. Zatial mame vyskusane len sampanske. Minule sme si dali poharik bieleho a priatelka mala naladu skor na spanok. Mozno nahoda, neviem. Ale rad by som vedel, kolko znesu mile damy, tak ze sa uvolnia, dostanu naladicku a neprehupne do do trej druhej fazy. Pozor, hovorim o naladicke, nie o stave, ked je dama opita. Nechcem nikoho opit, ten stav uz povazujem za neprijatelny pre obe stany.
Co vas viac rozparadi pred milovanim - sampanske - bublinky ? Biele vinko, cervene, ruzove ? Suche, polosuche, sladke ? Ci s vyssim, alebo nizsim obsahom alkoholu ?
Musim priznat, ze mne je to jedno. Ci si dam vinko, sampus, tvrde atd, mne to nerobi nic. Takze by som rad poznal reakcie ludi, ako to posobi na nich a od toho skusil si odvodit vlastnu mierku :)