ahojte...mam 16 aa chcem sa opytat ako sa mam poriadne oholit tam dole...bojim sa ze sa porezem ...uz som skusala ale v tych zahyboch to uplne nejde stale tam nieco ostava aa vytrca to spoza nohaviciek...neake dobre rady?
ako sa poriadne oholit tam dole
na treti den uz to nie je ono po oholeni a picha to teda celkom dost, no mne osobne viacej vadi, ked mi to narastie, potom ma to tiez svrbi, alebo skor stekli... depilacia by bola urcite praktickejsia a aj dlhsie vydrzi, osobne som si to sama aj robievala epilatorom, ale to ti poviem to je taka strasna bolest, ze som to po niekolkych pokusoch aj vzdala, nestalo mi to za tolke utrpenie...
chcem sa opytat ze ako dlho vam to tam vydrzi oholene aaa ci to potom nepicha ked dorasta :( .... aaaa este ze ci by nebolo lepsie si to vyepilovat??? hmmmm???
isabella, som sa pobavila :-)))
Inak najlepši holiaci strojček resp. žiletka je od Gilette mach 3 alebo niečo podobne. Po dlhom čase som mala v rukach jednorazovu žiletku a okamžite som ju zahodila, lebo sa to nedalo. A samozrejme gelik na holenie, nie sprchače a po holeni krem alebo olej a nenosiť na druhý deň nohavičky s tesným lemom, skôr niečo volnejšie, resp. čo ťa nebude tlačiť v zahyboch.
linda, pouzivaj radsej tatov gel na holenie resp. penu a nie len sprchovy (tak som aspon z tvojho prispevku pochopila), bude to jednoduchsie...
tak mam 15 a
ja som sa zacala asi pred mesiacom a prvý krat to islo taskoo...ale ked si to skrátis to je us jedno cim co najkratsie tak potom ti poradim ohol sa tam dole v sprche vo vani lepsie namidli si to gélom a tam kde sa to nedáá co ja viem mne to tam idee neboj sa porezat saa mozes ale nie tak iba tak ze ti taka bodka krvi vinde niekedy viac ale nic zlee :))radsej opatrne
moj ex mi to robieval a ten bol taky sustredeny, ze este aj jazyk mal pri tom vyplazeny :-DDD
Vzdy sa smeje, ze som taky zaujaty, sustredeny :) Bodaj by nie, ved ju nechcem porezat a kvalitna robota si ziada svoje :)
ale kdeze, to si nemyslim, len ked sa zena holi sama, je to pre nu zlozitejsie... a mne to pride vtipne a mile, ze rad pomozes svojej priatelke v tomto
isabella:
myslis, ze ked som chlap, tak nerozumiem holeniu zenskeho prirodzenia ? :)
Priatelka mi to nechava, nech jej ju vyholim. A je obojstranne potesenie... :) Na vysledok sa nestazovala, prave naopak... :)
adamkrt, aky odbornik ;-) ale dobre ti radi, pripadne si pomoz zrkadlom, aby si aj dobre videla a pohodlne mohla holit...