Ahoj mám 15 a pol roka ... chodím z priateľom už rok a pred mesiacom sme mali sex ... môj prví ... bolo všetko fajn aj sme išli z kondomom ... tento víkend sme mali sex a tak sme sa dlho milovali asi skoro 2 hodiny a kondom sa zosunul a ostal vo mne ... ale neurobil sa pretože sme sa najprv dali predohru urobil sa a potom sme sa až milovali ... a neurobil sa domna ... a bolo to týžden po tom ako som mala krámy ... môžem byť tehotná ?
Som tehotná ?
izabella: ja som tu napísala iba preto aby som dostala nejakú dobrú radu a nie aby ma niekto odcudzoval ... to je moja wec prečo to robím ... urobila som to preto lebo som chcela ...
BUBO8: 1) nehowor mi že som decko lebo ma nepoznáš a milovali sme sa AŽ 3 krát a to neni jebanie
2) prepáč ale ja wiem čo je to láska
3ň´) ako to môžeš vedieť ?
Weroniqa636 - 1.) si decko takže nemáš čo jebať
2.) nemiluješ ho lebo ešte nevieš čo je to láska
3.) áno, si tehotná
ja som nevravela o tom, kolko si s priatelom(btw, u mladych v tvojom veku nie je vynimkou cakat rok aj viac, pretoze tie vztahy su na uplne inej urovni ako u dospelych ludi, takze to nebolo "az" po polroku, ale UZ po polroku), ale o tom kolko mas rokov a ked sama tvrdis, ze nie si na sex zrela a predsa to robis kvoli nemu, tak to je hlupost najhrubsieho zrna...
Weroniqa636 ked ta miluje on nemal by problem pockat
je to bez predpisu neskodne pre zenu smrtelne pre spermie dokladne si precitaj navod a dodrzuj ho inak mozes ohrozit ucinnost
precitaj si ten clanok co som poslal tam to je dobre opisane
Izabella : prepáč ale milovala som sa z frajerom až po roku pretože ho milujem .. ja nehoworím že som zrelá na sex ale milujem ho tak preto ... a to je bez predpisu ?
je to skoro tak ucinne ako hak a asi 10 krat ucinnejsie ako kondom akurat to nie je take pohodlne ako hak na druhu stranu je to uplne neskodne pre zenu nema to vedlajsie ucinky
google moja, google...
pharmatex je momentalne dost rozsirena lokalna antikoncepcia, ktora sa da kombinovat s kondomom a zvysuje teda bezpecnost, keby sa s kondomom nedaj boze nieco udialo...
www.pharmatex.sk
nastuduj si... ked uz sa citis vo svojom veku zrela na sex (vyjadrovat sa k tomu radsej nebudem), tak skor ako zacnes sexovat by si mala dokladne poznat funkciu vlastneho tela, vlastny cyklus, co-to o oplodneni a aj o tom ako je to so sprermiami a predejakulacnou tekutinou a samozrejme o vsetkych moznych dostupnych metodach antikoncepcie...
Pharmatex?? to čo je ??
teoreticky to mozne je, prakticky je len minimalna sanca, ale vylucit sa to neda uplne... strasit som ta nechcela, len som ti objasnila okolnosti, teda nemozne to uplne nie je, len malo pravdepodobne... radim sexovat neskor s vacsou rozvahou a lepsou ochranou, napr. pouzit s kondomom aj pharmatex
Teraz si ma nastrašila ... ale važne ... aleten kondom bol asi približne len asi pol sekundy vo mne ... ale fakt by to bolo možne žeby som bola tehotná ?