Rozbijam rodinu ak chodim so zenatym muzom, ktory je bezdetny, nezije so svojou manzelkou a ja s nim chodim 2 roky, pricom prvy rok mi tajil, ze je zenaty a teraz druhy rok to ja nemam silu ukoncit, aj ked za normalnych okolnosti by som si so zenatym nezacala, ale po roku vztahu to nedokazem rozbit? Som ja ta, ktora rozbija rodinu? mozno navonok pre vsetkych ano, ale v skutocnosti som obet. On sa rozhodol, ze poda ziadost o rozvod az vtedy, ked ja som zistila, ze je zenaty a odmietla som takto fungovat. Teda ponukla som mu, aby sme to skoncili a vratil sa k nej, ale on podal ziadost o rozvod. ja som nezamenstnana a byvam s rodicmi, on zije sam a ma dobru pracu v inom meste, ale stretavame sa tajne skoro kazdy den pride za mnou. Obcas mam pocit, ze mi z tej situacie preskoci. Cela moja rodina ho pozna, lebo som ich zoznamila, ale teraz o nom nechcu ani pocut. A ja stale prezivam, ze on je laska mojho zivota! Obcas sa na seba hnevam. Som blba?
Ako to je?
Ale aké výčitky? Prečo výčitky? Ľudia robia chyby... Človek občas proste vstúpi do manželstva a neskôr zistí, že to bola chyba. Ja viem, tak vážnu vec treba premyslieť, ale ľudia robia chyby, to je fakt. Jemu to prvýkrát nevyšlo, ale to sa stáva... Nie je si čo vyčítať. Výčitky by mohol mať akurát tak on, že Ti to nepovedal hneď. V žiadnom prípade nie Ty.
no tak ked mate tolko tak to je ine, ludia sa rozvadzaju a zacinaju nove vztahy, normalna vec, podla mna teda, a to ostatne vsetko okolo toho chapem, tie myslienky, vycitky a druhi co si o tom myslia a tak. drzim palce
Obaja mame tesne po 30tke.
Ano, len mam z toho vycitky... inak nie je co riesit:) Chcela by som fungovat s cistym stitom a nie takto poza chrbat rodicom aj jeho zene... z toho teda nemam dobry pocit... je to laska k nemu verzus vycitky.
mozem sa opytat kolko mate rokov? aj ja som mala taketo nieco podobne.
sisi, nepis pod mojim nickom, lebo potom to vyzera, ze si pisem sama so sebou ;)
Ok, tak daj tomu čas... keď si myslíš, že on Ťa miluje a aj Ty jeho, tak asi nie je čo riešiť. Len nič neunáhli...
Teda do bolo odo mna pre kikusu... len preklep...
kikusa, ked ja naozaj tomu verim, ze ma miluje :( Sama sa tomu divim, ale je to tak.
Chlapi su svine... ale na druhej strane v laske si clovek vela nenavybera. Ty mu este po tomto veris? Ak ano, tak klobuk dole. Vazi si to, ze pri nom stojis a mas ho aj po tomto rada? Zalezi tomu chlapovi na tebe? A ci rozbijas rodinu? ved jeho sa uz davno rozpadla :)
sisikdesi,
jediný vinný je tu on. Aj keby mal deti, však Ty si o tom nevedela. Nerozbíjaš rodinu. Máš pravdu - obeť si Ty. Nech sa rozhodneš akokoľvek, držím palce.
Uvedom si ale, že aj keď si myslíš, že on je láskou Tvojho života, dokázal Ti rok klamať v tak vážnej veci. Z jeho strany to asi nebude tá pravá láska.