Boli ste niekto, prosim, na prijimackach na tuto skolu www.vip-vs.sk odbor medzinarodne vztahy a diplomacia? Je tam pisane, ze prijimacky su ustne, neviete ako to vyzera? Ci sa pytaju na odborne veci a terminy, alebo je to take volnejsie? Ja sa tam chystam, no a mam z toho zatial dost velke nervy. Dakujem!!!
Vip - VS prijimacky
bibba, pozri a pis na www.facebook.com
tam sa mozes popytat, je nas tam dost zo skoly, urcite ti niekto tvoje otazky zodpovie
ahoj studentka 58, das mi prosim kontakt?
Ahoj, dopadla som dobre.. prijata som bola, neviem ci boli prijaty vsetci, ale myslim ze strasne to nebolo. UZ mam za sebiu aj prvy semester - celkom uspesne :)
ak chces vediet viac, lebo sa chystas na tu skolu, tak napis mail, rada ti napisem viac :)
Ahoj baby a ako ste dopadli?
Tak to teda neviem, ci nas vybavi jedna komisia...Nebolo by zle...A aj si sa z niecoho pripravovala? resp. pripravujes? A beries si nejake dokumenty zo sebou? A este taka babska otazka, co si obliekas:DDD
Ja mam 22 a prijimacky mam o 10.. no super, takze vas odbor ma o 9 a nas o 10? takze Vas odbor bude za hodinku vybaveny? :) tak potom nas asi tiez.. alebo budeme mat kazda inu skusajucu porotu... tiez mam externe..
Ja sa chystam na medzinarod. vztahy a diplomaciu - na externe. Prijimacky mam o 9tej niekde na Bardosovej ulici. Mam 23:))) A ty?
Inak som ta zakladalka tej istej temy hned pod touto :)
Caau, ja sa tam chystam tiez zajtra :( a som dost z toho v strese .. nic sa neucim, je toho kvantum.. dufam ze nas prijmu a vsetko bude dobree.. uz aby sme isli na zapis..Kolko mas rokov?