Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vlasy a antikoncepcia - upokojte ma prosím

Príspevok v téme: vlasy a antikoncepcia - upokojte ma prosím
mooo

Baby, stretli ste sa s vypadávaním vlasov v prvých dňoch užívania antikoncepcie? Gynekológ mi povedal, že to môže byť spôsobené tým, že sa ešte neustálila hladina hormónov v krvi. Užívam Chloe (4 dni), ktorá by mala vlasy značne vylepšovať. Je to podľa vás racionálne odôvodnenie? Stretli ste sa s niečim takýmto?

mooo

Alicka1985: Ja som si práve asi pred hoďkou ostrihala vlasy, ktoré som mala po pás, na krátke, po plecia. Odľahčila som korienky. Dúfam, že môj organizmus sa naštartuje správnym smerom, a vlasy mi prestanú padať. Fakt som z toho nešťastná, lebo len včera mi začali padať a už ich mám o štvrťku menej.Ale ihneď som zakročila zinkom a žiľavovým čajom. Dúfam, že Chloe si nepokazí reputáciu a vlasy mi začnú krásnieť. A držím palce aj tebe, aby si mala krásnu a bohatú "hrivu" :o)

alicka1985

samozrejme, je to bezne, a pritom dost neprijemne. Mne z jednej HAK vypadala asi polovica vlasov a to aj po tom co som ju vysadila - proste asi to bol hormonalny sok pre moj organizmus. Teraz beriem inu a setko sa dostava do normalnych kolaji.