Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo nedosiahnem?

AdamKrt

julka02:

no, asi si mala zivy eroticky sen a podobne pocity ako pri milovani...

To co chces neni otazka nejakeho navodu, ale uvolnenia, dovery medzi partnermi.

Najdi si umiestnenie bodu G, je v strede posvy pod lonovou kostou a priatel, ci Ty si ho masiruj. Ale samotne drazdenie nestaci. Ak zacnes, tak dobre lubrikuj.

AdamKrt

Naviac, u mladych dievcat prevazuje orgazmus klitorialny. Az cca po 30tke sa to prehupne a zacne zena si viac vychutnavat vaginalny...

Takze nesmut.

Dobre by bolo, keby si sa naucila pravidelnou masturbaciou ovladat svoje telo. Ak zistis, co Ti robi dobre, mozes navigovat partnera. Naviac pri pravidelnej masturbacii budes mat posvu viac prekrvenu, viac citlivejsiu...

Kludne si dajte aj nejake afrodiziaka, ako cokolada, stipka chilli, zeler, med, oriesky,... To dokaze tiez ovplyvnovat.

Taktiez treba pit dostatok tekutin. Nase telo je zlozene z velkej casti z vody a ta sa podiela na mnohych procesoch. Husta krv nikomu nepomoze, skor naopak... Pri sexe sa pohlavne organy musia rozprudit, prekrvit.

Dobre je aj napr. ak je partnerka tazsie vzrusivejsia, tak si to ulahcit. Napr. taky vibrator je sikovna vecicka. Ak by to bol este vibrator bodu G, tak super :) Da sa tym rychlejsie dospiet k orgazmu a ulahcit si tak "robotu" :) I potom je nasledne milovanie intenzivnejsie, pretoze zena je viac rozcitlivena, organy viac prekrvene...

Okrem toho existuju aj rozne vibrazne a masazne pomocky, kde sa da dospiet k vacsiemu uvolneniu. Je to nieco ako sprchova hlavica, ma to rozne nastavce na masaz, vibruje to a ma to UV lampu. Daju sa tym nahrievat casti tela. Ulavuje to. Ak ma niekto problemy s prekrvenim, mohlo by mu to zabrat. Primarne to neni urcene na taketo ucely, ale na relax, oddych, liecenie. Existuje viacero vyrobkov, uvediem priklad napr.

www.orava.info

julka02

a este jedna vec.priatel mi povedal ze pocas spanku som vzdychala a ze som sa triasla co to mohlo byt.vobec sa nato nepametam.

dakujem ti za rady. a nejake video by som nevedela najst na nete?

AdamKrt

Vzrusenie nestaci. Musis sa sustredit len na ten pocit. Ked uz mas pocit pocikania sa, tak si na velmi dobrej ceste. Uz Ti staci iba kusticek. Vtedy to nezadrzuj, nebojuj s tym, ale uvolni sa a ZATLAC.

Neboj sa, nepocikas sa, ak si predtym bola na WC. Vyluci sa z Teba taka tekutina, ale moc to nebude. Hovori sa tomu zenska ejakulacia.

Daj si na uvolnenie cca 100mll vinka. Alebo cajiky ako su matovy, materina duska, medovka. Mozes ich aj kombinovat.

Mozete si pustit hudbu. Ale nie hlasno, len velmi tisko, lebo to rusi. Mozete si dat nejaku prijemnu silicu nakvapkanu do vody v aromalampe /ale zase nie nic tazkeho/, skor take slabucke.

Pre dosiahnutie orgazmu treba dobru a DLHU predohru. Potom musi mat vydrz, ze dokaze pokracovat. Ty mu musis hovorit, ci tie pocity v Tebe upadaju, alebo sa stupnuju. Ci ma ostat rovnomernym pohybom. Obcas divy urobi take zastavenie, vytiahnutie, kedy dojde k uvolneniu a nasledne rychle vnikanie.

Ak chcete zacat, tak najlepsie pre dosiahnutie orgazmu je, ked Ta urobi rukami. Ked toto budete ovladat perfektne, tak potom k tomu dojdes aj pri klasickej sulozi.

julka02

o chvilu mám 19. ked som to robila s byvalym nic som necitila vobec nic. ale s terajsim priatelom to uz ide lepsie. som dost vzrusena, a mám pocit pocikania sa. priatel to robi dobre, len mozno chyba je vo mne.neviem ako dalej. priatel sa urobi aj viackrat za sebou. len mna nevie uspokojit.

AdamKrt

Ano, ide to.

Ale to neni stylom, urob toto a hned sa urobis. Treba ovplyvnit X faktorov, aby si sa uvolnila a partner Ta dobre stimuloval v bode G potrebnu dobu.

Este zavisi od toho, kolko mas rokov, ci mas vytrenovanu vaginu /napr. masturbaciou/ atd.