rozmyslam zeby som si objednala zehlicku na vlasy z netu. myslite ze je to dobry napad? jedna sa o tuto stranku www.obchodobchodov.sk - mate niekto s nou skusenosti? pretoze som pobehala cele mesto a u nas zehlicku ktoru chcem nemozem najst, vlastne takmer ziadnu od znacky remington. a este jedna bodka na zaver: dnes mi povedal predavac v elektroobchode ze preco si myslim ze remington je dobra znacka, ze je to obycajna cina a ovela lepsia je rowenta alebo ine..no co na to poviete?
zehlicka remington-objednanie z internetu
predavac v elektroobchode vie akurat tak prd... zehlicky Remmington su kvalitou presahujucu cenu, nie su to samozrejme ziadne hifi produkty, ale su cenovo dostupne a kvalitativne hodnotne... ja mam tiez Remmingtonku, vlastne vsetky dievcata, ktore poznam a zehlia si vlasy ju pouzivaju... ja mam S1051 na robenie kucier, je to moja prva zehlicka, takze osobnu skusenost s rowentou ani inou nemam, ale studovala som kadejake fora pred tym, ako som si ju kupila... skratka Remmington robi dobre zehlicky na vlasy, urcite by som tuto znacku umiestnila pred Rowentu (na zaklade recenzii od inych uzivateliek)...
co sa tyka toho obchodu, ja som kupovala z Mall.sk a vysla ma na nejakych 45 Eur ci kolko to bolo... tu je za 33 + 5 doprava, takze sa to urcite oplati