Alternativna liecba zraku

Príspevok v téme: Alternativna liecba zraku
Lukas17

Dobry den,

chcel by som sa opytat, ake mate skusenosti s alt. liecbou zraku. Akurat som nasiel jeden clanok na internete, kde vysvetluju ako sa da lepsie vidiet bez okuliarov a sosoviek, tak ma to zaujalo, ci mi to vobec pomoze.

Sam nosim okuliare uz par rokov a chcel by som vediet, ci tieto cviky na oci, pomahaju k lepsiemu videniu, k "oprave" oci...Autori (nejaky americky vedci) pisu, ze vysledky sa daju spozorovat do mesiaca, tak by som chcel vediet aj vas nazor na tuto liecbu.
(Liecba sa sklada viac menej len s nejakych cvikov na oci)

- mira

Ochabujú svaly, koré pracujú so šošovkou.
čo tak mrkvičku a zeleninku, ktorá dodáva antioxidanty, obmedziť živočíšnu stravu, ktorá tvorí voľné radikály a zanáša šošovku, zakaľuje tekutinu, a nakoniec zbaviť sa cukru, ktorý spôsobuje rozpad sietnice ... tieto opatrenia sú jednoduché a účinné.

AdamKrt

Tiez som cital jeden taky dokument...

www.vabo.cz

Musim povedat, ze istu dobu som nosil okuliare a prv nez sa mi oko zacalo prisposobovat, tak po par mesiacov som okuliare odlozil a ono sa to nejak ustalilo a bolo dobre :) Najhorsie je, ak si oko zvykne a potom chce silnejsie, silnejsie a silnejsie....

dixi-baba

bystrozraky ti zrejme poradi akupunkturu. tu tu totiz jeden "snazivy" ponuka vsetkym, je to metoda, ktorou sa prave on zaobera. tak nahana klientov. mam podozrenie, ze trocha zmenil taktiku.

[zruseny12]

...no podla mna ked ma niekto problem zo zrakom tazko mu pomozu len cviky...
OBLICKY su jedna s pricin preco zrak moze byt na tom zle...
...nepisem ze by cviky nepomahali,ale urcite nepomozu na 100% len cviky...