Akne ,akne ,akne akne akne

Príspevok v téme: Akne ,akne ,akne akne akne
SISAMEJ

problem akne sa tu vyskytuje casto, zo vsetkych rad - vyskusala som cokolvek.. /okrem chemiskeho peelingu,lek.zakroku, neber HAK/ mam 28 a mala by som zacat riesit ako osetrovat plet v mojom veku/proti prvym vraskam atd../ lenze namiesto toho moj jediny kazdodenny /moze byt tyzden v mesiaci ked mam cistu plet/problem s AKNE.. su to male pupienky a niekedy bolave, alebo hnisave !!! na licach pory ,,,
cistim ,berem zinok,zdravo jem, robim peeling, osetrujem- nezabera..
vsetko ako keby drazdilo moju plet preto neviem ani aky krem mam pouzit ,, proste cely cas mi pripada len ako keby som testovala moju plet :((
mozno mi niekto poradi, co zo skusenosti pomaha, a mozno nie,, aspon som sa vykecala.. :DD

mjanik

zásahy z vonku sú málo účinné , lebo ide o vnútornú záležitosť-preliečiť trávenie,najlepšie akupunktúrou,tá najlepšie upraví vnútorné prostredie

siisa 25

mne to poradila zdravotna sestra u mojej koznej a to hned po prvom pouziti mi tie virazky tak podsusilo,citala som na nete ze pletova voda z dubovej kory ma zazracne ucinky na plet,stahuje pory a tak,noa ja mam zatial len dobre skusenosti ale uvidim ako to pojde dalej,natieram sa len asi styri dni,vecer urobim z toho odvar a umyjem tvar a na vypucene,rozskrabane virazky urobim obklad

siisa 25

vyskusajte vodu z dubovej kory,mam dlhodobe akne a pomaly nic mi vobec nezabera a toto by som povedala,ze na zazrak trochu pomohlo,urcite viac ako kadejake pilingy,vodicky a draha kozmetika to so mnou pomaly ani nehlo

simka111

Ma niekto skusenosti s pochutkovym droždim???
Ja som si to kupila na priberanie lebo mi to poradila predavacka v zdravej vyžive,je to chutne a ma to vela vit B čo je dobre aj na akne...ale neviem ako vela toho mozem jest,a ake ucinky na zdravie to ma...pretoze vraj obycajne drozdie sposobuje plesne a chcem vediet ci aj toto... dakujem

lioness_01

nejesť sladké, mastné, vyprážané, biele pečivo, mlieko, údeniny, ťažké jedlá, menej citrusov, viacej zeleniny, CVIČIŤ (fyzický pohyb) každý deň, a skús konopnú emulziu na čistenie pleti od CutisHelps (predávajú v lekárni za cca 6,30 € )

heninka

ja mam 21 rokov.. a od 16-17tich mi kožna predpisala roztoky, potom som asi 2 roky použivala skinoren no nic nepomahal, skusila som aj vichy, isotrexin ( ten je divny velmi ma vysušal a nevedela som aky krem si mam za tym davat ) skúsala som aj mary kay, a od vtedy sa mi na čele objavila taka krupička a uz 2 roky sa jej neviem zbaviť.Tu na fóre som čitala o slanej vode z mrtveho mora.. par dni som si to davala a čierne bodky mi zmizli trocha ale zase sa mi objavili podkožne bolacie vyrazky čo som uz davno nemala.Tento týzden som skúšala eucerin na problematicku pleť, no po týždni som dnes zbadala ze mam viac malých výražok, tak som to nechala tak a skušam od dnes z mary kay velocity, to je pre zeny do 25ky. tak uvidim... Zbaviť sa vyražok a nájst vhody krem hydratačny je umenie. Neviem či sa mi to podari.. ak pôjdem ku kožnej určite mi daco da a zase budem ako pokusny králik ze sa mi zhorši plet a nic z toho :(

SISAMEJ

nieze by som bola v uplnych depkach, len uz fakt neviem co pouzit ;) casto som na prac. cestach v zahranici, az tolko casu nemam hladat koznu, mam jednu ako si povedala ..stale to iste predpisuje .. Erifluid som pouzivala ako 16 rocna, dost silny roztok..

aky denny krem na akne pokozku Vam je naj?

brekeke

ja som na tom tiez podobne... :D skus si najst naozaj dobru koznu lekarku a spytaj sa jej... mozno taky pripad uz mala a bude vediet ako pomoct..
ta moja bola duta ako tago, neviem ako mohla vobec titul ziskat... na vsetko predpisovala erifluid, aj ked som jej hovorila ze mi vobec nezabera...