Moj priatel ma na svojom mobile instalovany aj outlook aj gmail. Jeden vecer sa kupal. Zrazu mu piplo v telefone a kedze riesime biznis, zdvihla som telefon a isla mu ho odniest do kupelne. Ale som stukla na dotykovy display a sa mi otvoril mail. Zacala som citat a uz sa nedalo prestat. Tak som sa dozvedela nieco, z coho mam dost cudny pocit.
Pisal si maily s byvalou kolegynou z biznisu. Ju vyhodili z roboty a prednedavnom bol meeting kde sme to zistili. Pisali si, ze preco ju vyhodili, ako sa ma a jej otazka: co jeho sukromny zivot. Odpoved bola: striedaju sa pekne veci s tymi horsimi, pricom stale neviem posudit, ktore prevysuju. samozrejme pri vsetkom respekte k mojme partnerke. Potom pokracovala komunikacia, kde mu ona pisala, ze ma vlastny byt, ze by mohli ist v noci zurovat a ze u nej moze prespat.. A potom ze uz sa dlho nevideli a ze spolu zazili perfektne momenty. To vsetko mimo firemneho mailu. Na sukromnom o ktorom ja „neviem“.
Mame 6 rocny vztah, ktory presiel mnohymi utrapami, hlavne co sa jeho zdravotneho stavu tyka. Vzdy som sa snazila pri nom stat a starala som sa o neho. A teraz ma nahlodala pochybnost. Ked som aj na neho nasrana, vzdy poviem, ano sme jak taliani ale ineho by som nechcela.
ale ten pocit co to vo mne nechalo.....