Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dozvedela som sa istu vec 2

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec 2
Andrea 35

Moj priatel ma na svojom mobile instalovany aj outlook aj gmail. Jeden vecer sa kupal. Zrazu mu piplo v telefone a kedze riesime biznis, zdvihla som telefon a isla mu ho odniest do kupelne. Ale som stukla na dotykovy display a sa mi otvoril mail. Zacala som citat a uz sa nedalo prestat. Tak som sa dozvedela nieco, z coho mam dost cudny pocit.

Pisal si maily s byvalou kolegynou z biznisu. Ju vyhodili z roboty a prednedavnom bol meeting kde sme to zistili. Pisali si, ze preco ju vyhodili, ako sa ma a jej otazka: co jeho sukromny zivot. Odpoved bola: striedaju sa pekne veci s tymi horsimi, pricom stale neviem posudit, ktore prevysuju. samozrejme pri vsetkom respekte k mojme partnerke. Potom pokracovala komunikacia, kde mu ona pisala, ze ma vlastny byt, ze by mohli ist v noci zurovat a ze u nej moze prespat.. A potom ze uz sa dlho nevideli a ze spolu zazili perfektne momenty. To vsetko mimo firemneho mailu. Na sukromnom o ktorom ja „neviem“.
Mame 6 rocny vztah, ktory presiel mnohymi utrapami, hlavne co sa jeho zdravotneho stavu tyka. Vzdy som sa snazila pri nom stat a starala som sa o neho. A teraz ma nahlodala pochybnost. Ked som aj na neho nasrana, vzdy poviem, ano sme jak taliani ale ineho by som nechcela.
ale ten pocit co to vo mne nechalo.....

katussska24

no to si mu riadne šalamúnsky povedala :) ale tak asi to aj pochopil, keď to hneď zmazal...niekedy je lepšie nevedieť,,a žiť v sladkej ilúzii..

katussska24

oki, podľa ip adresy je to niekto druhý...Počuj, mne sa stalo niečo podobné...
Strašne moc som žiarlila na jeho kolegyňu, s ktorou si dobre rozumeli,,a vždy sa mi podarilo zistiť dáku blbosť...vieš, je aj pravda, že čím viac sa na tú hnusnú žiarlivosť zameriavaš, tým viac podnetov nájdeš,, tým viac vecí sa ti proste deje..
No boli sme u mňa, naši boli preč a mali sme mať pekný večer...on musel súrne odbehnúť a nechal si telefón napojený na počítač, lebo si niečo tam inštaloval, či čo.. a že keď mu to dokončí, že mu ho mám iba vypnúť..Chápeš, vypnúť, nič zložité...a kedže má tiež dotykový, bohviečo som stlačila a vybehli mi posledné volané čísla..a medzi nimi tá jeho kolegyňa :((
No prešla som si rôznymi stavmi vtedy,, a hlavne, či mu to povedať, či nie,,,nakoniec som to nechala tak, s tým, že asi by si ten telefón u mňa nenechával, keby niečo tajil...O pár dní mi to nedalo, tak som sa priznala, lebo som chcela vedieť reakciu..a povedal mi to isté, a že mal neprijatý hovor, tak jej zavolal späť..a že chcela dáke cd-čko či čo,,, Akože kvôli nej sme si vytrpeli tie najväčšie hádky a teraz to nejak utíchlo...Nikdy sa nedozviem, či s ňou niečo mal, a to ma najviac sere.
Takéto veci sú nebezpečné, keď s tým začneš, aj keď náhodou niečo zistíš, a potom sa to sype ako lavína :(( Každopádne, ja by som sa ho to spýtala, že čo to má znamenať..lebo tá ženská po ňom očividne ide,,keď sa pýta na súkromie jeho, a pozýva ho prespať u neho...A vy máte nejaký problém, keď jej tak napísal?

Andrea 35

ja som mu povedala, ze som sa dozvedela urcitu vec, ale ze ocenim, ak mi to povie sam. ferove jednanie.ze v pripade, ze je s niekym v kontakte, resp, uz nema pocit, ze je to "dokonca zivota", ze nech si to premysli a povie mi.povedala som mu, ze je to nieco co by ho nenapadlo ze sa dozviem. ze ani mna by to teda nenapadlo :) /
on na to, ze nie je a ze nema si co premyslat.
ale.. tie maily zmazal. - to uz som sa strapnila a checkla si to este raz, chcela som si to v klude precitat. a tam nic..ale raz za tri dni sa nalogguje a pozrie stav.

AdamKrt

Sama si povedala, ze si mu to chcela podat. Nemozes za to, ze ma dotykovy displej. Otvorilo sa to a precitala si si to. Pekne mu to otvorene povedz a uvidis reakcie...