Fitness centrum BA

Príspevok v téme: Fitness centrum BA
fitness zena

Chcela by som znova začat chodit si troska "zacvicit" - uvolnit telo, ale kde? Ked som byvala v inom meste, mala som jedno oblubene centrum. Ale teraz nemam predstavu, kde by som isla. Je ich tolko vela.. Hladam nieco intimne, kde chodi menej ludi, kde budem mat svoje sukromie a tiež také, kde sa nechodia velmi vysportovani chlapi, citila by som sa velmi zle s mojou postavou vedla nich :) Za kazdu radu budem rada

Lemona

@livinka23 Mohli by sme to skusit. Ja som tiez myslela, ze by sme tam museli spolu chodit ale ked to je takto tak tam nevidim nejaky problem v tom. Ja som sa uz zacala aj celkom tesit na to. Skoda, ze som sa nerozhodla skor :/ Uz som mohla par dni cvicit a hriat sa v saune zakazdym :D

livinka23

ahaaa, to som nevedela, že sa to dá aj takto. ja som myslela, že by sme museli chodiť cvičiť naraz. ak by teda Lemona súhlasila tak ja by som do toho aj šla celkom :) a možno by sme sa sem tam mohli aj dohonúť a ísť spolu keď ti to bude vyhovovať :D

Fleppo17

Tak ako povedal frakihi, to vobec nevadi, ze tam budete chodit kazda v inom case, naraz sa podpisuje iba zmluva na clenske :) Keby ste si pozreli nejake skupiny na fb kde su ludia, ktori chodia cvicit do fitiek, ktore toto partnerske clenske ponukaju tak tam normalne najdete take prispevky, ze niekto hlada niekoho kto by s nim isiel do toho partnerskeho clenskeho lebo sa to oplati a nie je to obmedzene tak, ze by ste tam museli chodit naraz takze to mozu mat aj uplne dvaja cudzi ludia :) Tam asi skor ide o to aby pritiahli viac ludi prave tym, ze jeden privedie druheho

frakihi

Nie baby, takto to nefunguje. Ono to je tak, ze by ste mali podpisat zmluvu naraz ale vstupy uz mate potom nezavisle :) To znamena, ze mozete chodit do cvicit v roznych casoch, aj ked tam ta druha nebude. Takze sa nemusite vobec poznat, to vobec nevadi

Lemona

To aj mna zaujima. Ved vobec neviem ako to bude jej vyhovovat a ci sa dokazeme vobec zladit. Ako ono to je lakave, ze by to bolo trosku lacnejsie ale neviem si predstavit ako by to fungovalo

livinka23

počkaj a to vôbec nevadí, že sa nepoznáme? a okrem toho neviem či sa bude dať zladiť tak aby sme mohli spolu chodiť cvičiť. čo keď raz jedna nebude môcť ísť a druhá zase nebude môcť ísť keď tá prvá? to je podľa mňa fakt iba pre takých čo sa poznajú a sú napríkald pár alebo kamošky, že sa vedia dohodnúť

Fleppo17

Nie kludne to moze byt aj zena so zenou aj chlap s chlapom a aj kombinacia, na tom vobec nezalezi. V podstate ide o to, ze pridete podpisat zmluvu na clenske spolu, zaplatite to. Platite ako keby jednu ciastku, ktoru si ale vy rozdelite na polovicu a tym padom to potom bude vychadzat menej ako keby si kazda kupovala svoju permanentku

bubina

To je čo to partnerské členské? Načo to je vlastne dobré? To musí byť iba chlap so ženou alebo aj žena so ženou môže byť? Ja som už myslela, že ma tu ničím neprekvapíte a zrazu sa tu vytiahne toto :D

Fleppo17

@Lemona @livinka23 Co keby ste skusili tie partnerske permanentky ked by vam obom vyhovovalo chodit v takom case do fitka? Je to celkom vyhoda. Mohli by ste sa skusit dohodnut :)

frakihi

Ano tak by to malo byt, no je to taky cas kedy su vlastne ludia vacsinou v robote, to znamena od 9 do 16 ale ked mas nejaku pruznu pracovnu dobu alebo sa ti da nejako vybavit alebo neviem mozno si aj na materskej :D tak by si to mala celkom dobre