Pekny vecer...beriem tuto antikoncepciu ak ma niekto s nou skusenosti tak prosim napiste ...Dakujem :)
Belara
Caute baby, mne gyn teraz predpisal Belaru, to je moja prva HAK. Uz som si precitala par nazorov, tie boli kladne, ale pytala som sa jedneho gyn na nazor a pisal mi, ze on Belaru nemusi, nema snou vraj dobre skusenosti...trochu ma to odradilo...baby poteste ma trochu...Chcela by som vediet, ci ste z nej pribrali, alebo ci sa prejavili nejake tie vedlajsie ucinky a tak. Budem velmi vdacna. Potom sa s vami podelim aj o svoje skusenosti casom. Vdaka.
joja 2..ahoj,davam si ju predpsovat doma na svk,ale pocula som,ze tu je anti zadarmo,ale ja tu k lekarovi nechodim..skus sa spytat svojho gyn.
co ti poradi,lebo ja chodim kazde 3 mes domov..
pre zuzik.. ahoj a môžem sa ťa opýtať, ako si ju zaobstarávaš, ked si v anglicku? to si ju dávaš predpisovať priamo tam? alebo ti ju niekto posiela zo SR? bo sa chystám do anglicka a neviem, ako to vyriešim s HAK. dakujem
dakujem holky za odpoved som..ja ju beriem uz rok aj dva mesiace ..a bolo to v pohode az kym som si neprecitala co vsetko moze sposobovat...asi som si to sugerovala a teraz mam obcas boli hlava aj dnes strasne a v poslednej dobe mi trpnu ruky a neviem cim to je ..aj nohy mi rychlo strpnu ak dlhsie sedim bojim s,ze je to kvoli nej.ale teraz som v anglicku a domov idem az o mesiac dufam,ze to prejde a nic to nie a je to len kvoli stresu a preto,ze sa tu necitim dobre a chyba mi vela veci a priatel a vsetko :( mate nejake podobne skusenosti,alebo som divna?pls
Ahoj zuzik, ja beriem Belaru uz vyse roka, a vyhovuje mi.Upravila sa mi menstruacia, krvacanie nie je take silne ako byvalo predtym, aj bolesti pocas menstruacie mam ovela,ovela slabsie,ani som nepribrala.Co ma trapilo bolo, ze som mala zo zaciatku citlive az bolestive prsia,ale uz to preslo.Ale odkedy ju uzivam, mala som uz viackrat zapal, ale zatial sa to da vydrzat.A ty Belaru ako znasas?
ja som ju brala, ale prvé 3-4 mesiace som stale pri prvej davke v noci vracala a nevedela som spat.... takze som sa rozhodla vdaka BELARE ze uz nikdy HAK nebudem brat. dakujem
ahoj, ak ti bude dobrá, tak ti môžem predať jeden blister..
holky to naozaj nikto neberie tuto antikoncepciu????please