Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ceruzky na oči mi nepíšu

lioness_01

mirka... :D :D :D mám 21 a neprešla som z Miss Sporty :D používam Oriflame už roky a podľa mňa je tá dekoratívka super, mne plne vyhovuje, spĺňa všetky moje náročné kritéria na dekoratívnu kozmetiku :))))
ale zistila som, pri pohľade do kozmetickej tašky, že ceruzky na oči mám z AVONu , takže som sa sekla :D nemám úplne všetko Oriflame... :))

mirka 23

Lioness, Oriflame ma prišernu dekorativku a najhoršie maskary ake som kedy skušala. Ak si prešla na Oriflame z Miss sporty a maš 14, tak OK, beriem, môžeš byť spokojna... Ale za tu cenu ma Gosh ovela lepšie veci.

odpovedam

nooo...
ja som mala problem s jednou ceruzkou, prepudrovala som si viecko a potom to slo lepsie... tak skus aj ty puder a ked sa ceruzka neumudri, tak radsej ju vymenit za lepsiu :-)))

malinofkaaa

GOSH je najlepšia ceruzka akú som mala, takže ani viac nepremýšľaj. Žiadny oriflame, avon či miss sporty ani neskúšaj :) Neviem prečo ale mne napr avon a oriflame absolútne nič nehovoria, prídu mi predražené a ešte aj ten spôsob predávania v dnešnej dobe, že si najprv objednáš produkt z katalógu (v ktorom sa skoro nič nezmenilo, keď som ich prelistovala znova asi po 3 rokoch) a potom čakáš kým ti dôjdu niekoľko dní až mesiac :D no nie je pohodlnejšie si kúpiť výrobok v obchode a nečakať? :))

malinofkaaa

GOSH je najlepšia ceruzka akú som mala, takže ani viac nepremýšľaj. Žiadny oriflame, avon či miss sporty ani neskúšaj :) Neviem prečo ale mne napr avon a oriflame absolútne nič nehovoria, prídu mi predražené a ešte aj ten spôsob predávania v dnešnej dobe, že si najprv objednáš produkt z katalógu (v ktorom sa skoro nič nezmenilo, keď som ich prelistovala znova asi po 3 rokoch) a potom čakáš kým ti dôjdu niekoľko dní až mesiac :D no nie je pohodlnejšie si kúpiť výrobok v obchode a nečakať? :))

Denniska

Skús taký menší trip. Zahrej ceruzku nad plameňom ohňa a mala by písať v pohode a tiež menej sa rozmazávať. Príp. vymeň ceruzky za kvalitné očné linky:)