Zdravím :) chcela by som sa opýtať či náhodou nevie niekto nejaké triky na to aby mi začali písať ceruzky na oči (tuhé, strúhatelné)? treba nejak roztopiť? mám také 2, jednu od oriflaemu a od miss sporty
ceruzky na oči mi nepíšu
a pokiaľ ma oči neklamali... GOSH je o dosť drahší...
mirka... :D :D :D mám 21 a neprešla som z Miss Sporty :D používam Oriflame už roky a podľa mňa je tá dekoratívka super, mne plne vyhovuje, spĺňa všetky moje náročné kritéria na dekoratívnu kozmetiku :))))
ale zistila som, pri pohľade do kozmetickej tašky, že ceruzky na oči mám z AVONu , takže som sa sekla :D nemám úplne všetko Oriflame... :))
nooo...
ja som mala problem s jednou ceruzkou, prepudrovala som si viecko a potom to slo lepsie... tak skus aj ty puder a ked sa ceruzka neumudri, tak radsej ju vymenit za lepsiu :-)))
GOSH je najlepšia ceruzka akú som mala, takže ani viac nepremýšľaj. Žiadny oriflame, avon či miss sporty ani neskúšaj :) Neviem prečo ale mne napr avon a oriflame absolútne nič nehovoria, prídu mi predražené a ešte aj ten spôsob predávania v dnešnej dobe, že si najprv objednáš produkt z katalógu (v ktorom sa skoro nič nezmenilo, keď som ich prelistovala znova asi po 3 rokoch) a potom čakáš kým ti dôjdu niekoľko dní až mesiac :D no nie je pohodlnejšie si kúpiť výrobok v obchode a nečakať? :))
GOSH je najlepšia ceruzka akú som mala, takže ani viac nepremýšľaj. Žiadny oriflame, avon či miss sporty ani neskúšaj :) Neviem prečo ale mne napr avon a oriflame absolútne nič nehovoria, prídu mi predražené a ešte aj ten spôsob predávania v dnešnej dobe, že si najprv objednáš produkt z katalógu (v ktorom sa skoro nič nezmenilo, keď som ich prelistovala znova asi po 3 rokoch) a potom čakáš kým ti dôjdu niekoľko dní až mesiac :D no nie je pohodlnejšie si kúpiť výrobok v obchode a nečakať? :))
*oprava* trik :))
Skús taký menší trip. Zahrej ceruzku nad plameňom ohňa a mala by písať v pohode a tiež menej sa rozmazávať. Príp. vymeň ceruzky za kvalitné očné linky:)