Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kopenhaska dieta

Príspevok v téme: Kopenhaska dieta
Lucy09

Ahojte, neviem ci ste o tejto diete poculi, ale zda sa mi byt celkom fajn, no je dost prisna. Drzi sa 13 dni a mozte pri nej schudnut az 7-20 kg, ale vacsinou okolo 5kg. Tato dieta sa moze drzat len raz za dva roky aby sme neoslabili organizmus. Jedla sa skladaju vacsinou z chudeho masa, salatu, vajec a kavy, ale samozrejme je tam toho viac. Ja ju dnes drzim prvy den a citim sa fajn ani nie som hladna:) Denne by ste mali s touto dietou prijat do tela 400-900Kcal. Keby mal niekto zaujem napiste a mozme ju drzat spolu:) Potom vam napisem aj jedalny listok na 13 dni:) Pocas diety by sa malo vypit 2 litre vody moze byt aj zeleny caj a sportovat:)

[zruseny8]

za tych 14 dni schudla 8kg hej? a nic potom nenabrala.. a jedla vyslovne len tieto veci kazdy den? lebo to je taka monotonna strava..

Lucy09

No nie som hladna co sa aj divim :D dnes som si aj 20min zacvicila:)a asi 4 hodiny sme chodili po meste...jojo efekt by nemal byt, ale jasne ze moze..len nesmies hned zacat vela jest po diete..kamaratka z nej schudla 8 kg a stale sa drzi:)

[zruseny8]

a naozaj nie si hladna? co ja viem, ja kavu nejako nepijem ale isla by som do toho..ked tymto stylom schudneme, nedosiahneme potom vzapati dvojnasobny narast vahy?

aliss02

Ahoj Lucy09... mohla by si mi poslať na môj mail.. tú diétu veľmi rada by som sa na ňu pozrela, že ako to presne vyzera tích 13 dní. aliss02@azet.sk .. dakujem