Ahojte, chcela by som sa spytat co si myslite o vztahu s cernochom. Ten moj pochadza z Nigerie, je to krestan a momentalne uz niekolko rokov studuje, pracuje a zije vo Viedni. Ja momentalne studujem v BA. Mate skusenosti s partnermi cudzincami...najlepsie s nigerijcanmi...coho by som sa mala vyvarovat vo vztahu s cudzincom??
Vztah s cernochom
zila niektora z vas v anglicku? cernosi su lenivi, neporiadni, drzi, odpadky hadzu na zem vonku, v busoch, v obchodoch. v restauraciach jedia ako prasata...
ale samozrejme su aj vynimky a niektori su slusni
Sejla a keď nemá ženích brata? :)
Niektoré kmene v nigérií majú taký zvyk, že po svatbe musí nepoškvrnenú nevestu najprv prefiknúť brat ženícha:) Ale to asi nebude tvoj prípad. Hoci je kresťan, afričania sú silno veriaci ľudia, ktorí si zakladajú na tradíciach a musia chodiť do kostola, modliť sa a všetko s tým náboženstvom spojené. Inak ich nejak veľmi intímne nepoznám, len viem, že často nedodržujú slovo, sú nedochvílni a neskutočne leniví. Ovšem na zábavu a kecanie majú energie až moc-c
Ja osobne som poznala niekoľko černochov :) Všetci boli milí, takí mierumilovní, kráááásne voňali, tie telááá :) Čo sa týka ich povahy --- všetci boli veľmi veriaci, takí kľudní,ale jedného som videla ako sa rozčlil.... a to šiel s neho strach. Ale myslím, si že žiaden extra veľký rozdiel medzi nimi a našimi nie je. Chlap ako chlap - chce byť vo vzťahu ten hore, a samozrejme milujú seeex a sú v ňom perfektní :) Ak natrafíte na dobrého, budete spomínať do konca života, ako ja :)
Jeden taky par poznam a zatial su spolu - manzelia... Ziju na zapadnom Slovensku a ten z Nigerie sa pekne naucil po slovensky :)
Vyzera byt fajn, ale bol som s nim len 15 minut...
Cize to mas asi take ako uz bolo napisane.. To iste ako slovak , len z inej casti Zeme..
Anglictina nebude az taky problem, skor to, ze ak zapadnete povahovo do seba, tak to bude mat vysoke sance :)
Ako dlho ste uz spolu a co sa ti na nom najviac paci ?
na kompromisi pripraveny sme, jeho rodina sa na mna uz velmi tesi, moja sice nanho az tak nie, ale zvykli si, ze je cierny...co sa tyka byvania, tak sme sa uz o tom rozpravali a chceli by sme byvat bud v europe, co by bolo najvyhodnejsie, ale on by chcel ist aj do ameriky...ma tam teraz brata aj sestru, tak aj o tom sme rozmyslali...uvidime ake to bude, co som citala v inych prispevkoch a forach, tak je vela zien, ktore maju krasne manzelstvo s nigerijcanmi a vraveli, ze ich kultura nie je az tak velmi odlisna...podla mna sa da na vsetko zvyknut ked sa chce. Dolezite je, ze sa mame radi a aj ked ja musim teraz dostudovat a on uz pracuje a pritom studuje na phd. Rozpravala som sa s nim a planujeme, ze ked skoncim skolu, tak sa vezmeme a zalozime si rodinu....ano su to este necele 3 roky a nikto nevie co dovtedy bude, ale pozerame sa do buducnosti bez toho aby sme videli koniec nasho vztahu, co je podla mna velmi pozitivne....velmi sa tesim co nam osud prinesie...:)
Tak, tak, neda mi nereagovat na posledne dva prispevky. Plne sa s nimi stotoznujem:)
jajka001: to bolo trefné :)
Každý vzťah je spojený s rizikom. Môžeš chodiť s úžasným Slovákom z vedľajšej dediny a keď po svadbe zhodí masku, vysvitne, že je alkoholik a násilník.
V každej kultúre a národe sa nájdu aj dobrí, aj zlí ľudia. Sú ženy, ktoré sú v manželstve s cudzincom nadmieru šťastné a nikdy by nemenili, sú také, ktoré to trpko oľutovali.
Vzťah s cudzincom teda môže fungovať, len treba byť trochu obozretnejší a lepšie preveriť - v každom prípade spoznať jeho rodinu, ich zvyky, zistiť si, či chce žiť v Európe, alebo sa vrátiť do Afriky, atď. Aj dvaja úplne rozdielni ľudia z rôznych kontinentov a kultúr môžu prežiť nádherný vzťah, ak sú pre seba stvorení a pripravení na kompromisy.
a koľké ženy ľutujú vzťahy s našincami...:)