Vztah s cernochom

Príspevok v téme: Vztah s cernochom
zuzanka8989

Ahojte, chcela by som sa spytat co si myslite o vztahu s cernochom. Ten moj pochadza z Nigerie, je to krestan a momentalne uz niekolko rokov studuje, pracuje a zije vo Viedni. Ja momentalne studujem v BA. Mate skusenosti s partnermi cudzincami...najlepsie s nigerijcanmi...coho by som sa mala vyvarovat vo vztahu s cudzincom??

fsfx

zila niektora z vas v anglicku? cernosi su lenivi, neporiadni, drzi, odpadky hadzu na zem vonku, v busoch, v obchodoch. v restauraciach jedia ako prasata...
ale samozrejme su aj vynimky a niektori su slusni

Sejla

Niektoré kmene v nigérií majú taký zvyk, že po svatbe musí nepoškvrnenú nevestu najprv prefiknúť brat ženícha:) Ale to asi nebude tvoj prípad. Hoci je kresťan, afričania sú silno veriaci ľudia, ktorí si zakladajú na tradíciach a musia chodiť do kostola, modliť sa a všetko s tým náboženstvom spojené. Inak ich nejak veľmi intímne nepoznám, len viem, že často nedodržujú slovo, sú nedochvílni a neskutočne leniví. Ovšem na zábavu a kecanie majú energie až moc-c

be_free

Ja osobne som poznala niekoľko černochov :) Všetci boli milí, takí mierumilovní, kráááásne voňali, tie telááá :) Čo sa týka ich povahy --- všetci boli veľmi veriaci, takí kľudní,ale jedného som videla ako sa rozčlil.... a to šiel s neho strach. Ale myslím, si že žiaden extra veľký rozdiel medzi nimi a našimi nie je. Chlap ako chlap - chce byť vo vzťahu ten hore, a samozrejme milujú seeex a sú v ňom perfektní :) Ak natrafíte na dobrého, budete spomínať do konca života, ako ja :)

lost

Jeden taky par poznam a zatial su spolu - manzelia... Ziju na zapadnom Slovensku a ten z Nigerie sa pekne naucil po slovensky :)
Vyzera byt fajn, ale bol som s nim len 15 minut...
Cize to mas asi take ako uz bolo napisane.. To iste ako slovak , len z inej casti Zeme..
Anglictina nebude az taky problem, skor to, ze ak zapadnete povahovo do seba, tak to bude mat vysoke sance :)

Ako dlho ste uz spolu a co sa ti na nom najviac paci ?

zuzanka8989

na kompromisi pripraveny sme, jeho rodina sa na mna uz velmi tesi, moja sice nanho az tak nie, ale zvykli si, ze je cierny...co sa tyka byvania, tak sme sa uz o tom rozpravali a chceli by sme byvat bud v europe, co by bolo najvyhodnejsie, ale on by chcel ist aj do ameriky...ma tam teraz brata aj sestru, tak aj o tom sme rozmyslali...uvidime ake to bude, co som citala v inych prispevkoch a forach, tak je vela zien, ktore maju krasne manzelstvo s nigerijcanmi a vraveli, ze ich kultura nie je az tak velmi odlisna...podla mna sa da na vsetko zvyknut ked sa chce. Dolezite je, ze sa mame radi a aj ked ja musim teraz dostudovat a on uz pracuje a pritom studuje na phd. Rozpravala som sa s nim a planujeme, ze ked skoncim skolu, tak sa vezmeme a zalozime si rodinu....ano su to este necele 3 roky a nikto nevie co dovtedy bude, ale pozerame sa do buducnosti bez toho aby sme videli koniec nasho vztahu, co je podla mna velmi pozitivne....velmi sa tesim co nam osud prinesie...:)

líštička

jajka001: to bolo trefné :)

Každý vzťah je spojený s rizikom. Môžeš chodiť s úžasným Slovákom z vedľajšej dediny a keď po svadbe zhodí masku, vysvitne, že je alkoholik a násilník.
V každej kultúre a národe sa nájdu aj dobrí, aj zlí ľudia. Sú ženy, ktoré sú v manželstve s cudzincom nadmieru šťastné a nikdy by nemenili, sú také, ktoré to trpko oľutovali.
Vzťah s cudzincom teda môže fungovať, len treba byť trochu obozretnejší a lepšie preveriť - v každom prípade spoznať jeho rodinu, ich zvyky, zistiť si, či chce žiť v Európe, alebo sa vrátiť do Afriky, atď. Aj dvaja úplne rozdielni ľudia z rôznych kontinentov a kultúr môžu prežiť nádherný vzťah, ak sú pre seba stvorení a pripravení na kompromisy.