studenti VS, pytate od rodicov peniaze alebo si na seba zarabate? resp. rodicia, kolko priblizne vas stoji na mesiac vase dieta studujuce na VS??
studenti VS a vreckove
asi byvam v zlej lokalite :D
ja len zistujem ako to bezi. ja si zarabam aj cez skolu aj cez prazdniny a tak nepytam. a ked som nejaky den doma tak je ohen na streche, ze jooooj, ty sa musis nudit a narazky takeho typu akoby som si nemohla oddychnut, pricom prevazna vacsina v mojom okoli nepracuje a spia si kazdy den min. do 10tej co pocuvam, teda pytaju od rodicov, kedze nic nerobia...citim tu nespravodlivost. ja si nezasluzim niekedy volno?
ja som dostavala urcitu sumu kazdy tyzden na cestovne a na stravu a ked sa mi z toho raz za cas podarilo nieco odlozit tak som mala na skripta a pod... inak som si zarabala popri skole... ked sa nedalo popri skole tak aspon cez prazdniny a potom som tie peniaze na co som potrebovala minula...
od rodičov dostanem 5 € na týždeň a moja vec je čo s tým urobím... z toho si zvyčajne zaplatím cestu busom do školy (dochádzam každý deň) , jediné na čo mi dajú peniaze je električenka a sem-tam na knihy - ked si vypýtam, ale je mi blbé pýtať...ostatné si platím ja sama - čiže áno zarábam si, ja si myslím, že každý VŠ študent by mal byť natoľko schopný aby si na seba dačo zarobil