Vyhrážky po telefone

Príspevok v téme: Vyhrážky po telefone
BojimSa

Ahojte vsetci ! Mam 15 rokov. Presne predvcerom vecer okolo 11 mi zazvonil mobil. Ked som to zdvihla povedali mi ze o
mne vedia vsetko a ze na mna poslu ludi a ty ma zabiju ! Nikto sa nesmial znelo to vazne! Udali dovod ze je to preto lebo som niekoho mala rada a ze aj oni tu osobu chceli mat radi. A preto na mna poslu ludi ktori ma zabiju :(
ten telefonat sa este raz opakoval no nezevihla som. Cislo NEBOLO utajené. Netusim kto to bol a hrozne sa bojim. Ked som sama doma ma strasny strach. Mam z toho zle sny. Bojim sa jrozne !
Ma to riesit policia? Ak ano kde zavolat ?
Co mam robit ? :((

dakujem Vam

NikaS

už skusali no nezdvihaju

ja viem ale je to take neprijemne a chcem aby si ten clovek uvedomil aky je magor a nech ma z toho problem !!!

ja ich nejak presvedcim ved dam vediet :)

NikaS

už skusali no nezdvihaju

ja viem ale je to take neprijemne a chcem aby si ten clovek uvedomil aky je magor a nech ma z toho problem !!!

NikaS

už skusali no nezdvihaju

aliska

NikaS : viem ze je to stresujuce ale pochybujem ze by ta chcel niekto zabiť :) veed to nie je dovod :) tak nech tvoji rodicia zavolaju zo svojho cisla tomu cloveku !!! a nech mu nalozia poriadne !!

NikaS

len ked neviem ako mam presvedcit rodicov :( oni chcu pockat kym nezavola este raz ale ja to chcem riesit hned !! nechcem cakat do dalsieho telefonatu :-/

takze vlastne niekoho nahlasim ako trestny cin ?

povedali ze o mne vedia vsetko a naopzaj vedeli ! bojim sa ist sama do skoly teraz.

lioness_01

tak ako - ten dôvod je fakt super... zrejme je to nejaká baba, ktorej si prebrala frajera, resp. chodila si s chalanom, ktorého ona chcela a baba to teraz nevie stráviť tak sa vyhráža, lenže nevie že sa zahráva zo zákonom. ja by som sa s tým nesrala, išla rovno na políciu, ešte aj taká hlúpa bola, že si neutajila číslo, tak nech má čo chcela... potom ti už nikto nebude volať, lebo všetci pochopia že sa nebojíš a nemáš problém to riešiť... povedz to rodičom a pekne na políciu

NikaS

to som ja BojimSa...

ale kde sa to robi ? myslite ze mi naozaj pomozu ? lebo bojim sa ze im dam cislo a nic nevyriesia a vykaslu sa na to