ahojte, ked som bola v puberte...mala som dost akné na tvári a teraz sa mi to skludnilo..pila som žihlavový čaj..prestala jest čokoládu a výrobky obsahujúce kakao. A ako som začala brať aj HA tak je to v pohode..avšak na tvári mi ostali jazvy po akné. Chcem sa vás preto spýtat, či existuje niečo na to...či už nejaký čaj na pitie, potieranie alebo nejaká masť kt. sa dá kupiť alebo urobiť doma. Dakujem za každú radu
Ako sa zbaviť jaziev po akné?
ja som citala o nejakej inej novej metode.. ako je laserova epilacia... tak taky stylom.. tiez to oziari pokozku ktora scervena neskor sa na nej spravi taka "skrupina" sucha spalena koza, ktora ked odpadne pod nou je uplne nova plet myslim ze tento porces obnovovaci trva par dni.. 4 alebo maximalne do tyzdna.. neviem ci treba opakovat sedenia.. zda sa mi ,ze nie...a vraj to az tak neboli....no nejako som to viac nevyhladavala na internete..a moc sa tomu nevenovala kedze nemam nasetrene a blizsie nastudovane... inak by som to chcela hned ako by bolo mozne...netusim uz ani aka cena toho zakroku bola..-ale viac ako 100€ urcite nie
no, ja som bola na laserovom zbrusovani.....a pomohlo to , nie ideal, treba ist esteraz ale uz ani nahodou....
niekto povie tak niekto tak.ja som zase citala o jednej pani ktoru to vobec nebolelo.. a bola s laserom spokojna. bola tam fotka rped a po.. no iny clovek...
chcela by som vediet. kde na internete to najdem
a akej znacky zihlavovy caj pit? pretoze na trhu je ich mnozstvo .. no neviem ci do nich nepridavaju este nejake prisady atd napr farbiva a aromy rozne a tak...
laser je najbolestivejsiiii :(
Najlacnejši sposob: Contractubex- ale má učinok len na jazvy mladšie ako rok, a je s ním otrava, lebo masírovanie tváre ti denne zaberie aj hodinu
Drahší spôsob: Gernetic
A keď si našporíš: laser- ten má najvačší význam
to by aj mna zaujimalo.... ?