Nespokojnosť

Príspevok v téme: Nespokojnosť
daisy92

ahojte, meriam 167 cm, vážim 53-54 kg...ja viem, vcelku fajn, ale necítim sa fajn...predtým som mala 49-50 kg a bola som spokojná...teraz mi prekáža hlavne tuk na bokoch, ktorý mi mierne prevísa z rifiel a tiež tuk na bruchu...snažím sa jesť len každé 3 hodiny menšie množstvá, cvičím...na bruchu to aj je vidieť...ale tie boky, ach jaj...čo mám robiť? prosím poraďte

iwus93

ja beriem tiež HAK ale bohužial moje prsia to nepocítili:) môjmu schudnutiu prispela aj letná brigáda, ťažká fyzická práca, samozrejme som aj málo jedla, lebo sa do mna vela nezmestí no. Ja cvičím na orbitreku 3-6x za týžden po 30 min. Niekedy 40 min. Cez víkend mám pokoj. No ale dneska som z nudy cvičila :) Po 20 min. telo spaľuje tuky, do 20 min. sacharidy. Ale chudnutiu prispieva skôr zdravá strava, chudnutie je na druhom mieste. Jesť 5x denne, ja jem 3-4x denne, lebo sa veľa do mňa nesprace. Počúvaj svoje telo, u každého je iný metabolizmus.

daisy92

s prsiami som spokojná, tie mám 90 cm, ale to najmä kvôli HAK :) a mne by neprekážalo ani schudnúť z bokov, tiež mám orbitrek...ale koľko na ňom treba cvičiť? ako často a ako dlho aby bolo vidno výsledky?

iwus93

aj ja by som potrebovala boky viac spevniť. Cvičím na orbitreku. To skôr na chudnutie ako na spevnenie bohužial

daisy92

boky mám 89, ale ako to povedať, také roztrasené, tie by som chcela skôr spevniť...a z brucha by som chcela aj zhodiť, tam meriam 65 cm ráno. Nikdy som nemala problém s váhou, nechcem sa vyhovárať, začala som viac papať, odkedy mám antikoncepciu...nevravím, že za to môže len ona, ale myslím, že aj to prispelo k tomu, že som pribrala

iwus93

daisy nechudni dobrú máš váhu 49 kg mám ja pri výške 165 cm a že vraj podváha, schudla som počas 3 mesiacov. Rifle mám o číslo menšie, mám 27 alebo 28 podla strihu. A miery máš aké? Lebo dôležitejšie sú skôr miery ako váha. 60 kg baba môže vyzerať chudšie ako tá 50 kg. Záleží od výšky a aj od typu postavy