vedeli by ste mi povedat/odporucit, ktory make-up by splnal tieto poziadavky:
- dostatocne kryl (ci uz vyrazky alebo aj miestami zacervenanie :D)
- vydrzal na tvaricke aspon jeden den (teda tak pisu na niektorych :D)
- cenovo prijatelny
- som taky svetlejsi typ, tak aby mal nejake tie ciselka aj v tychto kategoriach
snad som na nic nezabudla a su tu napisane vsetky hlavne body, ktore by mal taky dobry make-up splnat..dakujem vsetkym za rady
vhodny make-up
mirka diky za radu..uz fakt rozmyslam len nad tym dermacolom a teda MF miracle touch. ak by mi vedel pomoct este niekto v tychto dvoch - bola by som vam zaviazana :)
Smajlik maybeline sa s MF neda porovnať :-) Nebude ti tak dobre kryť. Dermacol baby chvalia, ale nemala som ho, bojim sa isť do tak lacneho make upu. Mirracle touch ovela lepšie kryje ako lasting performance. miracle je kremovy a LP je klasicky tekuty. Oba su dobre. MT je drahši, vydrži ti asi troškamenej ako LP.
mne vyhovuje kludne aj aknekolor (kupis v lekarni) alebo od missporty ci ako sa to vola, a maju aj svetle, ja sama som velmi biela cize si kupujem vzdy v tych najsveteljsich, cize ich dostanes.. no a kryju fajn, aj cervene miesta (co mam prevazne na nase) a plus aj cierne bodky, vyrazky..ale nemam nijak tazke akne tak neviem ale mne to kryje dobre a nie je to ani drahe
rozmyslam nad stvoricou tychto makeupov. vedeli by ste ich porovnat a tym padom poradit podla uz vyssie spominanych kriterii?
Maybelline Dream Satine Liquid
MF miracle touch
MF lasting performance
Dermacol 24h Control
v prvom rade si musíš dať do poriadku svoju pleť... môžeš mať aj ten najuuužasnejší make-up ale pokial máš mastnú alebo suchú pleť bude to stále vyzerať zle...
ja som skúsila od rimmel, maybelline, loreal,..... velmi vela make-upov... teraz používam všetku kozmetiku jedine od artistry... aj produkty na starostlivosť o pleť a aj make-up, špirálu, tiene atď.. postupne som skúšala od jedného produktu k ďalšiemu až som po čase zamenila všetku kozmetiku:-)) je to luxusná kozmetika ale podla mňa ceny sú uplne v pohode. naozaj odporúčam
skus od astoru 24h ja som s nim spokojna velmi
Gosh dostať vo Fann parfumerii. Gosh je fajn značka, ale make up som ešte nemala.
Dobrý je MF mirracle touch, pripadne aj lasting performance.
a tento make-up dostat nnormalne v drogerkach ci len v nejakych specialnych predajniach?
ja mám make-up Gosh X-Ceptional Wear, tiež mám veľmi svetlú pleť a ten mi vyhovuje, mám ten najsvetlejší odtieň
poradil by este niekto?