ahojte ludia :) zaujimal by ma vas nazor na piercingy .. ja osobne mam jeden v nose a rozmyslam este nad pupkom.. velmi by ma zaujialo co si o tom myslite :) ak mate nejake skusennosti tiez to pomoze :)
holka s piercingom..pekna alebo nie?
treba to aj vedieť nosiť, aby to vulgárne nepôsobilo :) napr. moje tetko je veľké a podľa mňa vulgárne nepôsobí, nezasahuje vôbec do nohavíc, resp. nohavičiek a v podstate ja mám štýl obliekania taký, že mi ho ani nevidno, možno občas, keď sa po niečo naťahujem a trochu vyskočí tričko, haha, a na dovolenke v plavkách samozrejme, ale mám ho tam pre seba, pre to, že sa to páči mne a takisto aj piercing a nepotrebujem to pretŕčať každému napr. Na každom to ukáže inak.. :)
a "ale" máš pravdu, radšej zaplatiť ako riskovať, že dcéra dostane infekciu zo zicherky :D ... mne moji rodičia tiež neboli proti, tetko som dostala ako keby na 19, piercing pred dvomi rokmi na meniny atď, samozrejme o tetovaní som sa s nimi rozprávala, termín u tatéra som mala tri mesiace, takže som mala čas si to poriadne premyslieť, aby som neľutovala..
ahoj x-lola-x..jasne ze je to vec kazdeho ...ja mam 36r..v 30r (dobre citas v 30-tke)som si dala robit pircing do pupku,rok na to do nosa malicky.....mam dve velke dcery 18r a 16r..starsia ked mala 15r som jej zaplatila pircing do pupku-radcej jej ho zaplatim a pojdem snou aby si to nerobila niekde sama s klincom... a mladsia si to dala robit tento rok a tiez som sla snou...odbocim od temy na lavom boku mam tetku-tetovacku taku vecsiu tahacu(neda sa to opisat treba to vidiet) a tu som si dala robit na 33r-manzel mi ju zaplatil,ked chcem aby ju bolo vidno dam si gate na boky,ked zasa nie dam si gate a dlhsie tricko...starsia na 18-ku dostaa darek malu tetku na chrbat-vlastne hore pod vlasy na chrbticu-tiez ked chce aby ju bolo vidno da si vlasy do copu atd..ked nie tak spusti vlasy alebo da tricko s golierikom A JE TO...ked niekto vie co che a robi to s rozumom .preco nie?.....podotykam ze moj manze najskor nechcel nic (on nema rad tetky-tetovcky) a pacisa mu to ze uz sam mi nukal ci si nechcem dat na krk pod vlasy-medzi lopatky hore-vezi-zahavie-neviem presne ako sa to vola...ale to je jedno proste nukami to..nechcem bo to vraj boli vravera dcera :-)
MOJ NAZOR JE TAKYaz sa to tebe paci a nebude ti to naobtiaz v praci-je to tvoje telo a len ty rozhodujes ci budes alebo nebudes mat......
a oo sa tyka tych co teraz po precitani si povedia TOJE ALE BLBA MATKA... ja tvrdimm ze NIE... radcej pojdem z mojimi babami ku odbornkom ako by si to mali dat robit potajomky,fuserom,aby sa im nieco stalo atd....nato radcej nepomyslim......
takze si sama no to rozhodnutie ...akololvek sa rozhodnes drzim ti palce :-) ala
To sa podľa mňa nedá takto cez net jasne odpovedať. Záleží na type človeka, výzore a postoji, obliekaní a vkuse - presťahovala som sa po 30 rokoch z veľkomesta na dedinu a dnes som v obchode videla babu - total puťka, sadlo napchané do akýchsi bedrových rádoby moderných nohavíc a mala na krku vzadu tetovaného draka.. Na prvý pohľad bolo jasné, že nemá páru a po niekom, alebo niečom sa opakuje...
Mne sa to nepaci a fakt mi to pride na babe take trochu vulgarne, ja by som si to urcite nedala. Ale ked sa to tebe paci, tak neries co na to ostatni ludia, aj tak sa neda vyhoviet kazdemu :)
no hlavne ze tebe sa paci:) ja som tiez jeden cas uvazovala len ked za prve neviem ci by mi isiel, a za druhe blizke okolie by to neprijalo tak nechcem robit rozbroje:) ale podla mna je zbytocne aby si sa tym nepodievala:)
no mne sa moj pierc velmi paci preto aj uvazujem nad dalsim :) len ma trapi ako ste uz spominali ze mnoho ludi to povazuje za vulgarne :(
zalezi konkretne:) napriklad mne sa piercingy nepacia ale jedna kamaratka co ma na nose tak jej fakt ide a vyzera super. na pupku sa mi moc nepaci, ani tetovania na dievcatach. ale na nose sa mi paci no len komu ide:)
hlavne ci sa paci tebe
Minule davali v TV nejake dievca, ake je ze to nebezpecne mat piercing na jazyku.
Moja prva reakcia, ked tam nejaka baba popisovala, co jej to sposobuje a ze to musela dat prec:
- mas co si chcela dievca... :)
sto ľudí, sto chutí . ja mám piercing v pupku a tetovanie na boku a páči sa mi to, no napr. chápem, že niekomu nie, ba niektorým sa takéto veci môžu na dievčati zdať svojím spôsobom vulgárne. ale v prvom rade ide o to, či sa to páči človeku, čo to nosí, no nie? :) neriaď sa druhými.