Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urýchlenie rastu vlasov

simka111

teraz pouzivam od gliss kure sampon co aktivuje rast vlasov,ale myslim ze som vyhodila zbytocne peniaze na značku..ked ho dopouzivam kupim si klasicky žihlavovy šampon,zihlavovu vodu a budem si preplachovat vlasy s prhlavou a k tomu este kondicioner a masku na poskodene vlasy aby sa mali trocha hydratacie.... :D snad to pomože :D

alic3

9 cm za rok je malo, ked v priemere narastu vlasy cm za mesiac. ja tiez pouzivam zihlavovy sampon a myslim, ze rastu dost rychlo, ale asi hlavne preto, ze su z neho pekne a zdrave.

iwanka-SDD

ahojte...ja som tiez mala problem no aj este mam ja pouzivam brezovy a zihlavovy sampon a celkom to pomaha ....ale pouzivajte sladky mandlovy olej vyrastli mi dost dlhe vlasy za ten rok...asi 9cm a to je dost...

blond1

Už ste odskúšali olejové zábaly na vlasy? Ja áno a doporučujem. výborným prírodným stimulátorom rastu vlasov je sladký mandľový olej. Vo forme teplých olejových zábalov na suché alebo mierne navlhčené vlasy. Stačí raz za týždeň a vlasom to výrazne prospeje. Výrazne sa mi zlepšila kvalita vlasov - mám ich lesklé,pružné, končeky sa mi nelámu a aj rýchlejšie podrástli :-).

Meggi_15

tak to je asi preto lebo mas asi velmi jemne vlasy :)) .... a je mi luto ale NATURFIT BIO som este neskusala tak neviem ci sa ti oplati ho kupit ....ale skus si vo fore vytvorit temu a mozno sa tu niekto najde kto ti s tmto pomoze :))...

simka111

Aha ok a si fenujem tak 2 x tyzdenne a aj tak ich mam kus znicene..ja by som chcela vyskusat sampon NATURFIT BIO je cisto bylinny na rast vlasov..len neviem ci sa oplati.. :/

Meggi_15

:)) ... pouzivala som tu zihlavu a umyvala som si vlasy brezovm samponom :)) ... ale mozno mi trosku pomohlo aj to ze mne vzdy trosku rychlejsie rastli vlasy :)) ... a nie nemala som ich znicene :D ...ja si vlasy casto nefenujem ani nic take takze :)) ....

claudia6

Meggi a čo ti tak pomohlo na rast,tá žihlava?Lebo 4cm je ozaj dosť.Ja si prelievam vlasy žihlavou,ale raz za 5 dní a rastú mi priemerne.

simka111

A nemala si velmi poskodene vlasy ked si si ich kazdy den macala v zihlave??? Lebo potom si ich asi fenovala nie???? :D