Urýchlenie rastu vlasov

simka111

teraz pouzivam od gliss kure sampon co aktivuje rast vlasov,ale myslim ze som vyhodila zbytocne peniaze na značku..ked ho dopouzivam kupim si klasicky žihlavovy šampon,zihlavovu vodu a budem si preplachovat vlasy s prhlavou a k tomu este kondicioner a masku na poskodene vlasy aby sa mali trocha hydratacie.... :D snad to pomože :D

alic3

9 cm za rok je malo, ked v priemere narastu vlasy cm za mesiac. ja tiez pouzivam zihlavovy sampon a myslim, ze rastu dost rychlo, ale asi hlavne preto, ze su z neho pekne a zdrave.

iwanka-SDD

ahojte...ja som tiez mala problem no aj este mam ja pouzivam brezovy a zihlavovy sampon a celkom to pomaha ....ale pouzivajte sladky mandlovy olej vyrastli mi dost dlhe vlasy za ten rok...asi 9cm a to je dost...

blond1

Už ste odskúšali olejové zábaly na vlasy? Ja áno a doporučujem. výborným prírodným stimulátorom rastu vlasov je sladký mandľový olej. Vo forme teplých olejových zábalov na suché alebo mierne navlhčené vlasy. Stačí raz za týždeň a vlasom to výrazne prospeje. Výrazne sa mi zlepšila kvalita vlasov - mám ich lesklé,pružné, končeky sa mi nelámu a aj rýchlejšie podrástli :-).

Meggi_15

tak to je asi preto lebo mas asi velmi jemne vlasy :)) .... a je mi luto ale NATURFIT BIO som este neskusala tak neviem ci sa ti oplati ho kupit ....ale skus si vo fore vytvorit temu a mozno sa tu niekto najde kto ti s tmto pomoze :))...

simka111

Aha ok a si fenujem tak 2 x tyzdenne a aj tak ich mam kus znicene..ja by som chcela vyskusat sampon NATURFIT BIO je cisto bylinny na rast vlasov..len neviem ci sa oplati.. :/

Meggi_15

:)) ... pouzivala som tu zihlavu a umyvala som si vlasy brezovm samponom :)) ... ale mozno mi trosku pomohlo aj to ze mne vzdy trosku rychlejsie rastli vlasy :)) ... a nie nemala som ich znicene :D ...ja si vlasy casto nefenujem ani nic take takze :)) ....

claudia6

Meggi a čo ti tak pomohlo na rast,tá žihlava?Lebo 4cm je ozaj dosť.Ja si prelievam vlasy žihlavou,ale raz za 5 dní a rastú mi priemerne.

simka111

A nemala si velmi poskodene vlasy ked si si ich kazdy den macala v zihlave??? Lebo potom si ich asi fenovala nie???? :D