ahojte chcela by som vedieť váš názor, ktorý šampón je najlepši na splasnuté vlasy, aby mali objem, nivea alebo sayos alebo aký? poradte prosím
Šampón na objem
ja uz roky pouzivam Wella profesional, na objem maju super samponik. Kupujem zadsadne na Notine, u kadernciciek je to zbytocne drahe.
Ziadny, vsetky sampony na objem extremne zeeltrizuju vlasy
doporučujem skúsiť nejakú profesionálnu kozmetiku, ktorá vlasy nezaťažuje a tým sa nemastia
Ja pouzivam Dr.Konopka´S, ktory som kupila na Pilulke. Vlasy su okrem objemu i super vonave takze musim len odporucit. a kupila som ho v akcii takze sa to celkom opletilo: -odkaz odstránený-
Mne z obyčajnej drogérky nikdy nič nepomohlo na objem. Ráno som umyla a poobede už vlasy splyhnuté, nalepené na hlave.... :/
tak mne sa osvedcil L'Oreal Elseve Volume Collagen, taky ten vo fialovom obale. A fenovat dolu hlavou. Balzam, tuzidlo, pena, lak, to vsetko mi len zatazilo jemne vlasy a zas boli po hodine splasnute, takze teraz uz len sampon, a trochu tupirujem.
Celkom dobrá je tá nova Schauma ..s výťažkami z morských kolagénov.. je bez silikonov..mne pomáha na moje spľasnuté vlasy.. alebo potom aj BALea na objem vlasov..tiez bez silikonov :)
MIAAAA, konkrétne ktorý šampón od Alterny používaš? Ten shampoo?
To čo tu píšete za značky??? :D Redken je dobrý ... ale tak to nie je takýto lacný šampon ja mám alternu stál síce 70eur ale je super . Ja investujem do kvality
šampón Fructis na objem bez silikónov, Logona pivo a med, Alverde s kofeínom alebo s olivou :-)) moja skúsenosť