samovrazebne myslienky

Príspevok v téme: samovrazebne myslienky
julka.julia

trpim depresiami...beriem AD, chodim k psychologicke..asi uz 3 roky..stale mam samovrazebne myslienky...umna boli uz aj pokusy..asi 4...stale myslim na smrt, ake by to bolo, predtsavujem si svoj nahrobny kamen.ja viem ze je to chore..ale ked poviem psych. ze mam teketo myslienky opyta sa z coho a ja vzdy NEVIEM.skutocne neviem z coho to je jendoducho to pride .... neni na to dovod...potom mi je ok celkom a zase...a tak sa to opakuje,je to sialenstvo

janab

..a ešte niečo..všetko ide z hlavy...v mozgu sa uvoľnujú hormony šťastia pri telesnej záťaži..ak vládzeš, začni chodievať bud cvičiť, alebo do posilovne..a každý den zjedz celú čokoládu s obsahom 70% kakaa...možno to na začiatok pomôže.

janab

Vieš čo? Prestan brať oblbováky, z toho si len blbšia a blbšia. Možno sa zmení aj psychika. Nevieš z čoho to pramení, čo je príčinou. Psychoška je tiež nanič, ked sa ťa pýta, prečo máš pocit aký máš...?!..ide to z podvedomia a do toho lieky, nie je to dobré..lieky nikomu na depky neprospeli. Ak môžeš a vieš vstať z postele ráno, tak sa najedz a skús ísť von niekam do prírody ..skús sa unaviť..ak máte záhradu, skús robiť, veľa robiť..a ak môžeš na nič nemyslieť..čo knihy?..neskúšaš niečo čítať, čo ťa pŕipúta k iným myšlienkam?..neviem aké stavy prežívaš, ale ak sú blbé myšlienky na niečo, je dobré ich zahánať niečím...nejakou činnosťou, ktorá zaujme tvoju mysel..nepoddávaj sa tomu pocitu, že chceš zomrieť..a prečo myslíš na náhrobné kamene?..to vlastne so smrťoa ani nesúvisí...je to pozemská záležitosť...si ľudský tvor a ľudský tvor je najvyšší vývojový stupen na zemi, tak bojuj a povedz si, že predsa sa len tak nevzdáš života...prajem ti veľa síl..

jajka001_

mozno aj ma tuzby ale nevie ako si ich splnit
mas len 18, depky v tomto veku su dost caste (aky kruty paradox osudu), mozu to byt aj hormony - po tolkych rokoch ti to mozem uplne vazne povedat, ze hormony robia veeelmi vela.
zacni si uzivat viacej zivot a menej sa trap, ok? mne to pomohlo. nejaky ten ulet s kamosmi sem tam a hned sa budes citit lepsie. vyhladavaj pozitivnych ludi. taki ti daju viac ako lieky a psychoanalyzy.

H2O

Tina2 .. sama predsa napisala, že nevie dovod, prečo sa tak citi .. ale určite je dobre sa s tym zdoveriť .. len to musi byť človek, ktory to už zažil, alebo ma veľku davku empatie, pretože deprimovany človek nepotrebuje počuť slova ako "to prejde" .. alebo že "vzchop sa" ..

jajka, garantujem ti, že človek, ktory je v ťažšej forme depresie nema žiadne sny, žiadne tužby, žiadne koničky :(

Tina2

Ja si myslim že si niečo zle zažila a maš z toho nejaku traumu. Možno by si sa mala s tym zdôveriť niekomu aspon niekomu komu dôveruješ. Napriklad priateľku alebo priateľa, ked už nechceš aby to vedeli tvoji rodičia. Skus to.

H2O

skus isť na ine vyšetrenia - krv, štitna žľaza, imuno.. telo ti len dava najavo, že niečo s nim nie je v poriadku (tj nie je to uplne bezdovodne ako sa može zdať) .. no a treba prisť na primarnu pričinu depresie ... zo začiatku vyskušaj b-komplex, vit.c, horčik, omega 3 nmk, veľa surovej stravy - orechy, ovocie, ale najmä zeleninu .. da sa to

julka.julia

ja sa to vlastne urobit bojim!! lenze stale to mam namysli a dost mi to vadi a robi problem ,proste chcel aby som zomriet, ale tak aby ma zabil niekto iny..a mam 18 a rodicia nevedia, a dobre je tak

jajka001_

beries AD, nezaberaju? nie je to zaoberanie sa smrtou viac obsesia ako tuzba po smrti? chces mat od vsetkeho pokoj? potrebujes najst zmysel zivota,aby si nemusela mysliet na take nezmysly.
mas priatelov, konicky? nejaku tuzbu, sen, ktory si chces splnit?

Well

Ja neviem...........ty si jedinec ktory tuzi po smrti.......
Ak niekto chce nezit.......urobi to tak ci tak.

Mas vlastne nejaky pozitivny pocit??

Samodestrukcia nie je normalna,ale nik tomu nezabrani ak je niekto rozhodnuty.....