Mám len 15 a moj chalan 20. POzname sa uz 7 mesiacov. a poslednych 6 mesiacov to bolo len o uživaní. No skusili sme vztah. A presne ten mesiac sme sa vobec nevieli. No ja teraz nemozem nikam .rodinne dovody.. a On je na dovolenke ,keby ma podviedol ani by mi to nevadilo. A ja idem na strednu do ineho mesta cize budem len vykendy doma. a aj tak nemozem von. Oplati sa to? aj ked on povie ze on si pocká ..
Co teraz?
hmm, ťažká otázka zuzic :) ale môžu čerpať zo spomienok na dobrý sex, nádej je tu predsa vždy a tá umiera ako posledná :) rozhodne treba veriť! :))
Slobodna..len ked ma zaracha teraz sa nebudu moct vidiet povedzme kym dostuduje ma najmenej tri styri roky do matury..a tolko ked nebudu mat sex na ktorom je postaveny ich vztah myslis ze im to vydrzi?:)
..a keď si partneri slobodne užívajú popri kde-kade a nevadí im to, aj to je dobrý základ pre vzťah :) No ale aj tak nemôže ísť von, takže im nakoniec neostáva nič iné iba sa vrátiť k začatému-sexu, len sa to bude volať vzťah :)
ale zas, keď sa postaví vzťah na dobrých základoch založených na dobrom sexe a keď sa partneri vo vzťahu poriadne ani nevidia, tak ten vzťah je pevný a môže vydržať veľmi dlho :))
SLobodna taka vzdusna svadba ze?:)
...a možno z toho bude aj svadba :)
Slobodna ja som to uz dalej ani necitala:D
Mne sa zuzic zastavil na všetkom čo napísala :)