Pomoc pri zapálených vyrážkach / akné

Príspevok v téme: Pomoc pri zapálených vyrážkach / akné
Sisi2

Mala som veľké zapálené vyrážky na lícach...navštívila som kozmetičku,ktorá mi všetko krásne vyčistila,no však ostali mi chrasty...poradila mi repíkový čaj prikladať na tie miesta...vyskúšala som a po 3 dňoch sa mi to krásne hojí...dávam si ho aj na akné,je veľmi dobrý,krásne všetko zahojí:)

hraskulca

bola,kedysi ma liecila aj roacutanom, potom zinerity,atd...potom mi to vyliecili ATB doxybene a teraz to mam zase :(

Sisi2

Inak sa chcem spýtať,že keď mi to kozemtička vytlačila,teraz si to natieram,chrastičky miznú,či mi nezostanú jazvičky? Pod tými chrastičkami mi totižto zostávajú červené fľaky...
Hraskulca...ja mám tiež problém so suchou pleťou,mám ju aj strašne citlivú,preto používam detské krémy a mydlá. A u kožnej si nebola?

hraskulca

mne ani to nepomohlo,ani zihlava,harmancek,zinok nic :( ja uz nevladzem,plet mam silne dehydrovanu aj ked pijem 3 litre cistej vody denne, na licach mam strasne vela cervenych vyrazok,podkozneho akne aj bolakov asi zo tri...nic nepomaha,nikde inde akne take nemam len na licach :((

hraskulca

mne ani to nepomohlo,ani zihlava,harmancek,zinok nic :( ja uz nevladzem,plet mam silne dehydrovanu aj ked pijem 3 litre cistej vody denne, na licach mam strasne vela cervenych vyrazok,podkozneho akne aj bolakov asi zo tri...nic nepomaha,nikde inde akne take nemam len na licach :((

odpovedam

doteraz som pila repikovy caj na palenie zahy. Ale aspon viem, ako ho nabuduce inak vyuzit :-). Urcite vyskusam, hoci plet nemam taku zlu... ale snad to pomoze aj inym :-)))