Partner & sex.hygiena

Príspevok v téme: Partner & sex.hygiena
hygiena12345

ahojte, mam partnera uz zopar rokov, sme mladí 22r. máme, ale poslednu dobu ma trapi jeho hygiena.totizto nikdy nebola dokonala, ale nechcem tu o vsetkom pisat. Neviem co robit,..tuzim sa s nim milovat ale ked viem ze sa v dany den este nesprchoval, tak ma to odradza /nevonia mu to dole najlepsie/, resp. ak on iniciuje, poslem ho (nezne) do sprsky a on sa na to hned uraza, prip. niekedy aj ide, ale vidno na nom akoby som mu pripadala hlupa!

JE tak vela aby aspon raz za den isiel do sprchy, hlavne ak je teraz v lete tak horuco? :((

niezeby som bola prehnane cistotna, ale predsa je horuco a clovek sa poti a hrava aj futbal, takisto pot, bakterie... dokonca posled. dobu som aj nachylnejsia na infekcie tam dole, co som nikdy nemala /vlastne pred pohl.zivotom som nemala ziadne zenske problemy/...a teraz jedna radost :(

ja by som sa s partnerom milovala aj kazdy den, on tiez, ale musim brat ohlad aj na moje zdravie. kedysi mi to tak nevadilo, az teraz ked viem co je infekcia moc.cieste, mykoza, kvasinky a pod.tak....

...... rozpravat som sa s nim rozpraavala, teda aspon kusok som sa snazila, no nic z toho,.. on to berie ako normalne ze sa sprchoval dajme tomu vcera a dnes nic a mame sa milovat :(

..... chlapi ako to beriete?

umyvadlo

je to prasa špinave daj mu kopačky ohrozuje tvoje zdravie nezmeni sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

macka26

presne tak. normalne mu povedz ze bud sa osprchuje alebo moze na sex zabudnut. navyse ak mas nejake tazkosti, hygiena je velmi dolezita, myslim ta zdrava hygiena.. ja sa pred sexom osprchujem aj po sexe.. ved nie som nejaka humusacka, ze neosprchovana by som chcela sex, ved by som sa zle citila... a oralne sa nechat uspokojovat keby som sa predtym neosprchovala? fuuuuuuuuuuuuuuuuuha tak to urcite nie... ble... musis to riesit razantne. priamo...

alebo sa skus ty dva dni neosrchovat, ci mu to bude chutit s tebou..???

hygiena12345

...postupom casu sa aj ja cudujem a uz mi to vazne vadi,... :( ale zase rozchod pre tento problem?! ... mne sa to zda zvlastne, ale jedno viem isto,.. dlho to uz nebudem trpiet...

fuuuj

Takze, moja zlata,
Ten tvoj mily, to je iné prasa. U neho sa to už asi nezmeni s tou hygienou, aj keby si ho nutila. ked clovek nema navyky od mala, potom sa to tazko meni. Fuj, neviem ako pri nom mozes byt, nie sa s nim este aj milovat. bleee :-(( . a to niesom gay, s priatelkou sa sprchujeme aj po ...

fuuuj

Takze, moja zlata,
Ten tvoj mily, to je iné prasa. U neho sa to už asi nezmeni s tou hygienou, aj keby si ho nutila. ked clovek nema navyky od mala, potom sa to tazko meni. Fuj, neviem ako pri nom mozes byt, nie sa s nim este aj milovat. bleee :-(( . a to niesom gay, s priatelkou sa sprchujeme aj po ...