Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyrovnavanie zubov, dospelost

Príspevok v téme: Vyrovnavanie zubov, dospelost
zazula25

Zdravim, mam uz 25 rokov a celkom vyrazne krive zuby, v mladsom veku som jednoducho este nemala financie na ich vyrovnanie, tak som to neriesila, ale teraz ma to zacina trapit. Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s vyrovnavanim zubov v dospelosti a kolko to cca stalo (aby som sa vedela psychicky pripravit :)).

swistica

,,a viem, ze minimalne dva zuby pojdu prec" V ziadnom pripade si nedaj trhat zuby. Dobry odbornik dokaze zuby vyrovnat aj bez trhania. Ak navrhne trhanie rychlo od takeho prec!

swistica

,,a viem, ze minimalne dva zuby pojdu prec" V ziadnom pripade si nedaj trhat zuby. Dobry odbornik dokaze zuby vyrovnat aj bez trhania. Ak navrhne trhanie rychlo od takeho prec!

lea26

"namontovanie" jedneho strojceka na priamu platbu stoji okolo 250-350eur a potom sa kazdy mesiac plati za dany ukon od 15-60eur, za odstranenie strojceka okolo 150eur.. Mna do dokopy vyslo asi 1500eur takze zavisi, ako ho budes mat dlho a v akom stave su... nemusi Ti to vobec zuby pokazit-ja som nedbala moc na cistenie zubov/cez weekendy som si ich ani neumyvala:)))/, ani som nemala specialne kefky a po 4rokoch som nemala ani jeden kaz-zavisi od genetiky....

zazula

s tou sklovinou to vraj nie je take akutne, ak sa dobre staras a na ten nocny si zvyknem, mam to dost krive najma dolu a viem, ze minimalne dva zuby pojdu prec. Najma tu cenu som chcela vediet, aspon orientacne, lebo na googli som nasla ze v rozmedzi od 500 do 1000 EUR, co by sa dalo nasetrit...Ak niekto mate skusenost so Zilinskymi ortodontistami, tak prosim dajte vediet :)

swistica

cenovo sa neda povedat, zavisi od problemu, od toho k akemu odbornikovi pojdes. Myslim ze nejakych 1500€ je minimum. Strojcek ti poskodi zubnu sklovinu, ked sa ti zuby vyrovnaju este dlho budes nosit strojcek na noc, pretoze zuby sa budu ,,kyvat".