ano som blba, isli sme asi min bez ochrany a potom s....ja viem , vycitam si to sama a elmi ale potrebujem aspon trochu vediet ohladom toho, vzdy je tam ta sanca vsak ?!
da s aotehotniet ked sme spolu spali a ja som mala menntruaciu ??
saskia69
lepsie je sa bat,ako potom znasat nasledky!!
strach z
dobre,ze si zobrala tu tabletku:)..tehotna asi nebudes,ale ked sa ti ulavi,tak si ten test urob:ˇ)
ježííííííííííš zachvilocku budete tehotne aj zo vzduchu aj tí ludia KDH co tu pisu a davaju nauku o kondomoch. nech kazdy robi sam co uzna za vhodne. radsej si predpis antikoncepciu potom mozte z kazdej strany nie len na minutu:-DDD to nielen prehodit trenky a uz budes v tom...
niesi a nebudes tehotna!!!!!!
mala som tabletku nejako 36 hodin po, ale aj tak sa bojim ...
aj počas menzesu sa dá otehotnieť!..urob si test,alebo ak neprešli ešte 72hodin od styku,tak zober tabletku po!
dobra vila veľmi pekne ďakujem...Ale chcel by som vedieť akú cestu musí prejsť spermia a potom oplodnené vajíčko aby z toho už bol plod...Nemáte nejaký odkaz nato ???
Sanca je vzdy, ale je to VELMI VELMI VELMI nepravdepodobne. To by si mala FAKT obrovsku smolu, kebyze presne ty z toho zostanes tehotna. Myslim, ze maj male obavy.
Dominik, ak ma kramy intezity ako zvycajne, tehotna by nemala byt. Ak ich ma vsak slabe, alebo ine ako zvycajne, vtedy v tom moze byt cosi.
Insomnia, keby sa dalo otehotniet tak lahko, behalo mi tu milion mladych mamiciek a tak zufale to este zdaleka nie je.
ved jasne:)
tak pre istotu si spraviť aj dva, ved to nie je také drahé :)
mary-anne
to som mu poradila..inak co myslis da sa spolahnut na 100% na vysledok testu bo ja sa takto stale uistujem ci nahodou... nechodim hned ku gynekologicke..
dominik a čo tak spraviť test??
menštruácia sa niekedy dostaví aj v tehotenstve ..