Uraz hlavy a nasledne psych. problemy...

Príspevok v téme: Uraz hlavy a nasledne psych. problemy...
Jano1990

Pred asi polrokom som si udrel hlavu na pravej strane v predu. Samozrejme som to ignoroval. Lenze cca po 3 mesiacoch mi zacali mierne depresie, na ktore som tiez kaslal, lebo som myslel, ze su pre to, ze koncim skolu a s vela ludmi sa uz nestretnem (boli sme super kolektiv). Potom dlho nic. Inak pocas celeho toho polroka som obcas vysiakal trosku krvi, nikdy nie nejako vela, ale neboli to pretrhnute cievky v nose. Postupne sa mi zacala zhorsovat koordinacia, velmi sa mi toci casto hlava, mam bolesti v jej pravej polovici, obcas si prestavam citit nohy, ruky. Niekedy si myslim, ze nevydrzim stat, podlomia sa mi kolena. A co sa psychiky tyka, tak asi pred tyzdnom som mal pocit, ze ma niekto sleduje a nemohol som sa ho zbavit. Podarilo sa to az na dovolenke. Depresie sa vratili, ale su omnoho horsie, rozmyslal som nad samovrazdou, mam navaly paniky. Horsie je, ze vsetko bezdovodne. A dneska som mal pocit, akoby som mal druhu osobu, ktora sa snazi dostat na povrch, aj sa jej to podarilo, ale nastastie som bol velmi pri zmysloch, a povedal som si, ze to nie som ja, ze to je smiesne a prestalo to.A este mam strasny strach z buducnosti, ze ci to bude stale taketo, ci sa to neupravi, ci budem zit. Rozrusi ma hociaka negativne ladena blbost,v skoro kazdej chorobe vidim seba. niekedy mam pocit, ze sa netykam sveta, ze som iba vonkajsi pozorovatel...
Chcem sa len spytat ci to moze mat suvis s tym uderom do hlavy a ci ma niekto podobnu skusenost. A ak hej, tak ci sa da z toho uplne dostat a ake mozu byt nasledky. Chystam sa s tym uz k lekarovi. Dakujem za vsetky normalne odpovede :)

Isabell1991

Okej,mozeme byt v kontakte, ak si na azete tak mi napis na nilini999999 - je to len taky nepouzivany moj nick, potom ti dam normal pouzivany. Napis ak chces:)

Well

Navrh je jedna vec a prosba druha.....zalezi od pristupu lekara.Za skusku to stoji a co sa tyka mozgu.....zvyknu sa k magnetickej viac priklanat.

Ale odporucam to riesit cim skor...

Jano1990

Isabell91
Presne to aj ja, ale musime to prekonat, aby sme neskoncili este horsie. Tak aj ja to cez vikend poviem mame a v pondelok pojdem lekarovi. Skus to aj ty :) Inak ak chces, pomenme si maily a mozme byt v kontakte.

Well
O rezonanciu mozem normalne poziadat? Nemam cakat na navrh lekara?

Well

V prvom rade by som odporucil zajst za svojim lekarom a nasledne ten odporuci na komplexnejsie vysetrenia .....bolo by dobre poziadat o magnet. rezonanciu.

Jano1990

Tak pocuvaj, podme k lekarovi obaja a potom si dame vediet, ako sme na tom a co nam povedali. Mozme sa aj vzajomne povzbudit a tak... Co ty na to? :)

Isabell91

No mas aspon plus ze to mas komu povedat.
Ja poslednu dobu rozmyslam tiez nad lekarom, psycholog alebo psychiater, viem ze ho potrebujem, ale sama od seba tam nepojdem, a o mojich ,,problemoch,,nikto nevie.
Skus toho lekara, snad ti to pomoze, drzim palce.
Inak ta priatelka a kamarat co na to hovoria?chapu ta?

*sorry ak je to tu viackrat, blbne mi to tu akosi

Isabell91

Ja poslednu dobu rozmyslam tiez nad lekarom, psycholog alebo psychiater, viem ze ho potrebujem, ale sama od seba tam nepojdem, a o mojich ,,problemoch,,nikto nevie.
Skus toho lekara, snad ti to pomoze, drzim palce

Isabell91

Skus toho lekara, snad ti to pomoze, drzim palce

Jano1990

Presne si to vystihla! O uraze povedal, o psychickych problemoch len priatelke a kamaratovi. Ale uz to je neznesitelne. Chcem navstivit lekara. Ty sa nejako liecis aj?